Στις 22 Ιουνίου η συνέχιση της δικαστικής διαδικασίας για την απόπειρα φόνου στο Μαζωτό

Στις 22 Ιουνίου η συνέχιση της δικαστικής διαδικασίας για την απόπειρα φόνου στο Μαζωτό

Στις 22 Ιουνίου 2017 αναμένεται να απαντήσει ενώπιον του Μόνιμου Κακουργιοδικείου Λάρνακας – Αμμοχώστου, ο ύποπτος Νάσος Δημητρίου, 23 χρόνων από το Μαζωτό, στις κατηγορίες για απόπειρα φόνου του Μιχάλη Βασιλείου, επίσης από το Μαζωτό, που έγινε τα ξημερώματα της 17ης Δεκεμβρίου σε καφενείο στο χωριό.

Ο κατηγορούμενος μεταφέρθηκε στο Δικαστήριο από την αίθουσα των Δικαστών, συνοδευόμενος από άνδρες της ΜΜΑΔ.

Κατά τη σημερινή (1/6) διαδικασία ήταν προγραμματισμένο όπως ο κατηγορούμενος να απαντήσει στις εναντίον του κατηγορίες. Ωστόσο ο νέος συνήγορος υπεράσπισης του, Σάββας Μάτσας ανέφερε ότι δεν είχε στην κατοχή όλο το μαρτυρικό υλικό και ζήτησε χρόνο προκειμένου να το αποκτήσει, να το μελετήσει και να συμβουλεύσει τον πελάτη του.
 
Η Πρόεδρος του Κακουργιοδικείου όρισε την 22α Ιουνίου  2017 ως ημερομηνία για απαγγελία κατηγοριών και απάντηση, ενώ μέχρι τότε διέταξε όπως ο κατηγορούμενος παραμείνει υπό κράτηση στις Κεντρικές Φυλακές.

Ο 23χρονος αντιμετωπίζει συνολικά τρεις κατηγορίες που αφορούν απόπειρα φόνου, μεταφορά μαχαιριού εκτός κατοικίας και απερίσκεπτες και αμελείς πράξεις. Στο πινάκιο της υπόθεσης αναμένεται να καταθέσουν συνολικά 44 μάρτυρες κατηγορίας.

 

Από ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Κυπριακό: Να αξιοποιήσουν το «παράθυρο ευκαιρίας» καλεί ΠτΔ - Ερχιουρμάν ο Γκουτέρες

Κυπριακό: Να αξιοποιήσουν το «παράθυρο ευκαιρίας» καλεί ΠτΔ - Ερχιουρμάν ο Γκουτέρες

Ο Γενικός Γραμματέας των Ηνωμένων Εθνών Αντόνιο Γκουτέρες στην Έκθεση Καλών Υπηρεσιών προτρέπει τους ηγέτες των δύο κοινοτήτων να αξιοποιήσουν «το παρόν παράθυρο ευκαιρίας για πρόοδο», το οποίο, όπως αναφέρει, «δεν πρέπει να θεωρείται δεδομένο», ενώ καταγράφει ως θετικό την εντατικοποίηση του διαλογου.

BEST OF TOTHEMAONLINE