Ένα βήμα πριν την «κρεμάλα»... και ο Εφραίμ «περπάτησε» στη Λεμεσό! ΦΩΤΟ

Ένα βήμα πριν την «κρεμάλα»... και ο Εφραίμ «περπάτησε» στη Λεμεσό! ΦΩΤΟ

Στη συντροφιά του είχε παίκτες των κυπριακών γηπέδων...

Λίγες ώρες πριν παντρευτεί την Χριστιάνα Αριστοτέλους, ο διεθνής Κύπριος επιθετικός του ΑΠΟΕΛ, Γιώργος Εφραίμ, πέρασε αρκετές ώρες με τα καλά του φιλαράκια και ποδοσφαιριστές, Ανδρέα Σταύρου και Ανδρέα Μαμμίδη.

Ο Ανδρέας Σταύρου στον προσωπικό του λογαριασμό στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης ανήρτησε φωτογραφίες με την παρέα των τριών σε γνωστό εστιατόριο στην περιοχή παλιού λιμανιού Λεμεσού, καθώς και από το ξενοδοχείο όπου θα γίνει η δεξίωση γάμου του Γιώργου Εφραίμ. 

Δείτε τις σχετικές φωτογραφίες στο ThemaSports:

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

LIVE: Συνεχίζεται η εκλογική διαδικασία – Στο 32,3% η προσέλευση

LIVE: Συνεχίζεται η εκλογική διαδικασία – Στο 32,3% η προσέλευση

Η Κύπρος ψηφίζει σήμερα για την ανάδειξη της νέας Βουλής των Αντιπροσώπων, με το πολιτικό ενδιαφέρον να κορυφώνεται σε ολόκληρη τη χώρα. Το ThemaOnline σας μεταδίδει λεπτό προς λεπτό όλες τις εξελίξεις από τη διαδικασία των Βουλευτικών Εκλογών 2026, με συνεχή ενημέρωση για τη συμμετοχή, τις δηλώσεις πολιτικών αρχηγών, τα πρώτα στοιχεία από τις κάλπες, την καταμέτρηση των ψήφων και τα αποτελέσματα. 

BEST OF TOTHEMAONLINE