Α. Μιχαηλίδης στο ThemaOnline για απόφαση Εκλογοδικείου: «Νιώθω μεγάλη ικανοποίηση»

Α. Μιχαηλίδης στο ThemaOnline για απόφαση Εκλογοδικείου: «Νιώθω μεγάλη ικανοποίηση»

Την ικανοποίηση του για την ομόφωνη απόφαση του Εκλογοδικείου Λευκωσίας να ακυρώσει την βουλευτική έδρα που κατείχε ο Γιώργος Παπαδόπουλος του κόμματος Αλληλεγγύη, εξέφρασε ο πρώην βουλευτής του ΔΗΣΥ, Αντρέας Μιχαηλίδης μιλώντας στο ThemaOnline.

Του Τάσου Χριστοδούλου

Ο κ. Μιχαηλίδης δήλωσε χαρακτηριστικά: «Νιώθω μεγάλη ικανοποίηση. Ευχαριστώ τους νομικούς μου Δώρο Ιωαννίδη και Χαράλαμπο Μπρούντζο  που πίστεψαν σε αυτή την προσπάθεια. Τώρα θα περιμένουμε την απόφαση του Εφόρου Εκλογής».

Στο ερώτημα μας, αν η προεκλογική έχει ήδη αρχίσει, ο κ. Μιχαηλίδης απάντησε πως «πρέπει να περιμένουμε ακόμη λίγο». Να σημειώσουμε ότι αναμένεται επίσημη αντίδραση και από την «Αλληλεγγύη» για την απόφαση του Εκλογοδικείου.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Ακυρώθηκε μια βουλευτική έδρα της Αλληλεγγύης – Εκλογές ξανά στη Λεμεσό

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Αναγνωρίζεται η δουλειά της Κυπριακής Προεδρίας για το νέο Πολυετές Δημοσιονομικό Πλαίσιο

Αναγνωρίζεται η δουλειά της Κυπριακής Προεδρίας για το νέο Πολυετές Δημοσιονομικό Πλαίσιο

Στη συζήτηση του Ευρωπαϊκού Συμβουλίου την Παρασκευή για το Πολυετές Δημοσιονομικό Πλαίσιο καταγράφηκε «σαφής αναγνώριση» της δουλειάς που επιτέλεσε η Κυπριακή Προεδρία σε έναν από τους πιο δύσκολους και πολιτικά απαιτητικούς φακέλους της Ένωσης, σύμφωνα με πληροφορίες.

BEST OF TOTHEMAONLINE