Α. Μιχαηλίδης στο ThemaOnline για απόφαση Εκλογοδικείου: «Νιώθω μεγάλη ικανοποίηση»

Α. Μιχαηλίδης στο ThemaOnline για απόφαση Εκλογοδικείου: «Νιώθω μεγάλη ικανοποίηση»

Την ικανοποίηση του για την ομόφωνη απόφαση του Εκλογοδικείου Λευκωσίας να ακυρώσει την βουλευτική έδρα που κατείχε ο Γιώργος Παπαδόπουλος του κόμματος Αλληλεγγύη, εξέφρασε ο πρώην βουλευτής του ΔΗΣΥ, Αντρέας Μιχαηλίδης μιλώντας στο ThemaOnline.

Του Τάσου Χριστοδούλου

Ο κ. Μιχαηλίδης δήλωσε χαρακτηριστικά: «Νιώθω μεγάλη ικανοποίηση. Ευχαριστώ τους νομικούς μου Δώρο Ιωαννίδη και Χαράλαμπο Μπρούντζο  που πίστεψαν σε αυτή την προσπάθεια. Τώρα θα περιμένουμε την απόφαση του Εφόρου Εκλογής».

Στο ερώτημα μας, αν η προεκλογική έχει ήδη αρχίσει, ο κ. Μιχαηλίδης απάντησε πως «πρέπει να περιμένουμε ακόμη λίγο». Να σημειώσουμε ότι αναμένεται επίσημη αντίδραση και από την «Αλληλεγγύη» για την απόφαση του Εκλογοδικείου.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Ακυρώθηκε μια βουλευτική έδρα της Αλληλεγγύης – Εκλογές ξανά στη Λεμεσό

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

ΕΔΕΚ: Προσδοκίες και αβεβαιότητα ενόψει της Παγκύπριας Συνδιάσκεψης - Η παρέμβαση Νικολαΐδη και το ενδεχόμενο «επιστροφών»

ΕΔΕΚ: Προσδοκίες και αβεβαιότητα ενόψει της Παγκύπριας Συνδιάσκεψης - Η παρέμβαση Νικολαΐδη και το ενδεχόμενο «επιστροφών»

Η ΕΔΕΚ οδεύει προς την Παγκύπρια Συνδιάσκεψη, την Κυριακή 9 Νοεμβρίου, με φόντο τις διεργασίες για ανασυγκρότηση και την προσπάθεια του νέου προέδρου, Νίκου Αναστασίου, να παρουσιάσει ένα κόμμα πιο ενωμένο και λειτουργικό. Την ίδια ώρα, οι τοποθετήσεις ιστορικών στελεχών και οι μετακινήσεις πρώην βουλευτών σε άλλα κόμματα, δείχνουν ότι το πολιτικό σκηνικό γύρω από Σοσιαλιστικό κόμμα, παραμένει ρευστό.

BEST OF TOTHEMAONLINE