ΛΕΥΚΩΣΙΑ: Χειροπέδες σε 30χρονο για υπόθεση ναρκωτικών

ΛΕΥΚΩΣΙΑ: Χειροπέδες σε 30χρονο για υπόθεση ναρκωτικών

Η Αστυνομία συνέλαβε την Τρίτη 30/5 και έθεσε υπό κράτηση έναν 30χρονο, για διευκόλυνση των ανακρίσεων σχετικά με διερευνώμενη υπόθεση παράνομης κατοχής ναρκωτικών με σκοπό την προμήθεια.

Σύμφωνα με ανακοίνωση της Αστυνομίας, σε έρευνα που έγινε το απόγευμα της Τρίτης από μέλη της ΥΚΑΝ στην οικία του 30χρονου, στη Λευκωσία, δυνάμει δικαστικού εντάλματος, εντοπίστηκαν και κατασχέθηκαν 450 γραμμάρια κάνναβης και 0,3 γραμμάρια κοκαΐνης.
 
Η Επαρχιακό Κλιμάκιο Λευκωσίας της ΥΚΑΝ διερευνά την υπόθεση.

Από ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Μήνυμα Λευκωσίας προς το Ηνωμένο Βασίλειο ενόψει της νέας διευρυμένης διάσκεψης για το Κυπριακό - Ζητά τη στήριξη της Βρετανικής κυβέρνησης

Μήνυμα Λευκωσίας προς το Ηνωμένο Βασίλειο ενόψει της νέας διευρυμένης διάσκεψης για το Κυπριακό - Ζητά τη στήριξη της Βρετανικής κυβέρνησης

Η περαιτέρω σύσφιξη των σχέσεων μεταξύ της Κυπριακής Δημοκρατίας και της Βρετανίας, οι οποίες εντατικοποιήθηκαν μετά την ιστορική επίσκεψη στην Κύπρο του Βρετανού Πρωθυπουργού Στάρμερ τον περασμένο Δεκέμβριο, αποτελεί εχέγγυο για στήριξη του Λονδίνου, στις προσπάθειες που καταβάλλει η Κυπριακή Δημοκρατία, για επανέναρξη των συνομιλιών.

BEST OF TOTHEMAONLINE