Θρίλερ στο Παρίσι: Νεαροί Άραβες απειλούσαν να ανατινάξουν λεωφορείο

Θρίλερ στο Παρίσι: Νεαροί Άραβες απειλούσαν να ανατινάξουν λεωφορείο

Θρίλερ με ευτυχή, ωστόσο, κατάληξη διαδραματίστηκε στο κέντρο της γαλλικής πρωτεύουσας, στο Παρίσι, όταν τρεις νεαροί άνδρες, οι οποίοι αποδείχθηκε ότι ήταν αραβικής καταγωγής, απειλούσαν να ανατινάξουν ένα αστικό λεωφορείο.

Αμέσως στήθηκε μεγάλη επιχείρηση της αστυνομίας, η οποία απέκλεισε την περιοχή σε μεγάλη ακτίνα, ενώ ένοπλοι άνδρες της αντιτρομοκρατικής στόχευαν με τα όπλα τους, τους τρεις νεαρούς. Η αστυνομία πιστοποίησε την ύπαρξη ενός ύποπτου αντικειμένου στο λεωφορείο και απέκλεισε ολόκληρη την περιοχή κοντά στον σταθμό του Μετρό Gobelins.

Φωτογραφίες εμφανίζουν αστυνομικούς να στοχεύουν με τα όπλα τους, τους επίδοξους βομβιστές, ενώ απομακρύνονται οι πολίτες που βρίσκονται στο σημείο.

DBGJYSEXcAAlYVF

Σύμφωνα με νεώτερες πληροφορίες, η αστυνομία κατάφερε να προσεγγίσει τους νεαρούς άνδρες που απειλούσαν να ανατινάξουν το αστικό λεωφορείο. 

Αυτόπτες μάρτυρες ανέφεραν στα social media ότι συνελήφθησαν τρία άτομα νεαρής ηλικίας, τα οποία πιθανότατα είναι αραβικής καταγωγής.



Το σημείο παρέμεινε αποκλεισμένο σε μεγάλη ακτίνα, καθώς βρισκόταν σε εξέλιξη η επιχείρηση, με το κλιμάκιο των πυροτεχνουργών να πραγματοποιεί έλεγχο εντός του οχήματος για το ύποπτο αντικείμενο, το οποίο οι τρεις νεαροί απειλούσαν να ενεργοποιήσουν.



Όπως έγινε γνωστό, το σακίδιο που υπήρχε στο σημείο που βρίσκονταν οι τρεις Άραβες δεν περιείχε εκρηκτικό μηχανισμό. Η αστυνομία ενημέρωσε ότι ο συναγερμός έχει λήξει, δίνοντας τον δρόμο εκ νέου στην κυκλοφορία.

Από Πρώτο ΘΕΜΑ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

LIVE: Υπέγραψαν οδικό χάρτη οι 27 – Σε εξέλιξη οι εργασίες του Άτυπου Συμβουλίου της ΕΕ στη Λευκωσία

LIVE: Υπέγραψαν οδικό χάρτη οι 27 – Σε εξέλιξη οι εργασίες του Άτυπου Συμβουλίου της ΕΕ στη Λευκωσία

Στο Συνεδριακό Κέντρο της Λευκωσίας συνεχίζονται σήμερα οι εργασίες του άτυπου Ευρωπαϊκού Συμβουλίου στο πλαίσιο της Κυπριακής Προεδρίας του Συμβουλίου της ΕΕ. Αρχικά στο μικροσκόπιο τίθεται ο μακροπρόθεσμος προϋπολογισμός της Ένωσης για την περίοδο 2028-2034. Οι ηγέτες συζητούν σχετικά με το Πολυετές Δημοσιονομικό Πλαίσιο, με έμφαση στους νέους ίδιους πόρους και τις πηγές εσόδων. Δείτε ζωντανά όλες τις εξελίξεις από το ThemaOnline 

BEST OF TOTHEMAONLINE