25χρονος σκότωσε τους παππούδες, την αδερφή του και το τριών μηνών αγοράκι της – Αντιμέτωπος με τη θανατική ποινή

25χρονος σκότωσε τους παππούδες, την αδερφή του και το τριών μηνών αγοράκι της – Αντιμέτωπος με τη θανατική ποινή

Ο 25χρονος έχει δηλώσει αθώος ενώπιον του δικαστηρίου και κρατείται στις φυλακές, σύμφωνα με το δίκτυο CBS.

Αντιμέτωπος με τη θανατική ποινή είναι ένας άντρας από το βορειοδυτικό Μισούρι των ΗΠΑ, ο οποίος κατηγορείται για τον θάνατο τεσσάρων μελών της οικογένειάς του.

Η υπόθεση του 25χρονου Grayden Lane Denham θα εξεταστεί στο δικαστήριο την 1η Ιουνίου. Ο νεαρός άντρας κατηγορείται ότι πυροβόλησε και σκότωσε τους παππούδες του, την αδερφή του και το τριών μηνών αγοράκι της τον Φεβρουάριο του 2016. Οι σοροί τους βρέθηκαν έξω από ένα φλεγόμενο σπίτι.

Ο Denham συνελήφθη στην Αριζόνα, όπου η αστυνομία ανέφερε ότι τον είδε να περπατά γυμνός δύο ημέρες μετά τον εντοπισμό των θυμάτων. Κατηγορείται επίσης για εμπρησμό και κακοποίηση ζώου, καθώς πυροβόλησε έναν σκύλο.

Image result for Grayden Lane Denham

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Πρόεδρος Χριστοδουλίδης: «Καθοριστικός ο ρόλος της ΕΕ στη νέα προσπάθεια για το Κυπριακό»

Πρόεδρος Χριστοδουλίδης: «Καθοριστικός ο ρόλος της ΕΕ στη νέα προσπάθεια για το Κυπριακό»

Η ΕΕ έχει τον πιο καθοριστικό ρόλο στη νέα προσπάθεια του Γενικού Γραμματέα των Ηνωμένων Εθνών για επανέναρξη των συνομιλιών στο Κυπριακό, δήλωσε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης μετά από συνάντηση που είχε με τον Πρόεδρο του Ευρωπαϊκού Συμβουλίου Αντόνιο Κόστα, στις Βρυξέλλες. 

BEST OF TOTHEMAONLINE