ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ- ΛΕΥΚΩΣΙΑ: Έξι ασθενείς περίμεναν για 10 ώρες στις Πρώτες Βοήθειες– «Τριτοκοσμικές» καταστάσεις στο Γ.Ν

ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ- ΛΕΥΚΩΣΙΑ: Έξι ασθενείς περίμεναν για 10 ώρες στις Πρώτες Βοήθειες– «Τριτοκοσμικές» καταστάσεις στο Γ.Ν

Τεράστια ταλαιπωρία υπέστησαν έξι ασθενείς στο Τμήμα Πρώτων Βοηθειών του Γενικού Νοσοκομείου Λευκωσίας.

Συγκεκριμένα, σύμφωνα με καταγγελία που έφθασε στην ιστοσελίδα μας, ToThemaOnline, 6 άτομα τα οποία βρισκόντουσαν στις πρώτες βοήθειες του Γενικού Νοσοκομείου, από τις 10 το πρωί της Δευτέρας 29/5, μέχρι τις 20:00 το βράδυ της ίδιας μέρας.

Οι 6 ασθενείς, βρέθηκαν στο Νοσοκομείο – για διαφορετικούς λόγους ο καθένας-  και ενώ έτυχαν αρχικά εξέτασης από τους ιατρούς, αποφασίστηκε να γίνει εισαγωγή τους, ωστόσο λόγω μη διαθεσιμότητας κλινών, αναγκάστηκαν να μείνουν στην αναμονή για περίπου 10 ώρες.

Το συγκεκριμένο περιστατικό, έρχεται να επιβεβαιώσει για ακόμα μια φορά τις άσχημες συνθήκες που επικρατούν στα Δημόσια Νοσηλευτήρια, όπως και την έλλειψη οργάνωσης τους.  

 

*φωτογραφία αρχείου

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Τατάρ: «Χωρίς αναγνώριση της κυριαρχίας μας δεν ξεκινούν διαπραγματεύσεις» – Απορρίπτει ξανά τη λύση ομοσπονδίας

Τατάρ: «Χωρίς αναγνώριση της κυριαρχίας μας δεν ξεκινούν διαπραγματεύσεις» – Απορρίπτει ξανά τη λύση ομοσπονδίας

Ο Τουρκοκύπριος ηγέτης, Ερσίν Τατάρ, έθεσε εκ νέου ως προϋπόθεση για την έναρξη διαπραγματεύσεων την αποδοχή της «κυριαρχίας» της τουρκοκυπριακής πλευράς, χαρακτηρίζοντας τη διαδικασία για λύση ομοσπονδίας «κενό περιεχομένου λόγο που έχει δοκιμαστεί στο παρελθόν».

BEST OF TOTHEMAONLINE