Ανέβηκε τα σκαλιά της εκκλησίας ο Κύπριος ποδοσφαιριστής – ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ & VIDEO

Ανέβηκε τα σκαλιά της εκκλησίας ο Κύπριος ποδοσφαιριστής – ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ & VIDEO

Το Σάββατο 27/5, αντάλλαξε όρκους με την αγαπημένη του Παντελίνα, ο κύπριος ποδοσφαιριστής…

Ο λόγος για τον Κύπριο ποδοσφαιριστή Δημήτρη Μουλαζίμη, ο οποίος, ανέβηκε τα σκαλιά του Μητροπολιτικού Ναού Αγίου Γεωργίου στο Παραλίμνι, με σκοπό να επισημοποιήσει την σχέση του με την Παντελίνη Πασχάλη.

Η εκκλησία κατακλείστηκε από φίλους και συγγενείς, ενώ στη συνέχεια ακολούθησε και γαμήλιο  πάρτι με τους καλεσμένους και το ζευγάρι.

Να σημειωθεί ότι, ο κουμπάρος του ζευγαριού, ήταν ένας πρώην ομονοιάτης, ο Χριστόφορος Χαραλάμπους, ο οποίος μαζί με τον Δημήτρη, συνυπήρξαν στην Ομόνοια, όταν ο γαμπρός αγωνιζόταν κι αυτός στους «πράσινους».

Διαβάστε επίσης: Ανεβαίνει τα σκαλιά της εκκλησίας με την αγαπημένη του ο Κύπριος πρώην ποδοσφαιριστής της Ομόνοιας- ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

Η απάντηση της ΥΠΑΝ στο κόμμα που απαιτεί την άμεση παύση της - Διευκρινίζει για τις «εκδρομές» μαθητών στα κατεχόμενα

Η απάντηση της ΥΠΑΝ στο κόμμα που απαιτεί την άμεση παύση της - Διευκρινίζει για τις «εκδρομές» μαθητών στα κατεχόμενα

Ανακοίνωση εξέδωσε η Υπουργός Παιδείας, Αθηνά Μιχαηλίδου, δίνοντας διευκρινίσεις για τις «εκδρομές» μαθητών στα κατεχόμενα αλλά και απάντηση στο κόμμα που απαιτεί την άμεση παύση της.

BEST OF TOTHEMAONLINE