ΕΛΛΑΔΑ: Πτώση αεροσκάφους Mirage 2000 στις Σποράδες

ΕΛΛΑΔΑ: Πτώση αεροσκάφους Mirage 2000 στις Σποράδες

Ένα μαχητικό αεροσκάφος Mirage 2000 κατέπεσε στις 12:18 το μεσημέρι της Δευτέρας νότια των Σποράδων.

Σύμφωνα με πληροφορίες του Star.gr, ο χειριστής του αεροσκάφους πρόλαβε να το εγκαταλείψει, χρησιμοποιώντας το εκτινασσόμενο κάθισμα.

Το ατύχημα το οποίο πιθανολογείται πως σημειώθηκε μετά από βλάβη στον κινητήρα, έγινε κατά τη διάρκεια εκπαιδευτικής άσκησης.

Ο χειριστής του αεροσκάφος βρίσκεται σε σωτήρια λέμβο και περιμένει να τον περισυλλέξουν.

Διαβάστε επίσης:

Πτώση Mirage 2000 στη Σκόπελο: Βλάβη στο σύστημα ελέγχου ή στον κινητήρα οι πιθανότερες αιτίες της πτώσης – Σώος ο πιλότος

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΠτΔ: «Υποχρέωση και καθήκον να μιλάμε για την ΕΟΚΑ στη νέα γενιά»

ΠτΔ: «Υποχρέωση και καθήκον να μιλάμε για την ΕΟΚΑ στη νέα γενιά»

Έχουμε υποχρέωση και καθήκον να μιλάμε στα παιδιά μας και στη νέα γενιά για την ΕΟΚΑ, για τους αγώνες και τις θυσίες όλων αυτών που έδωσαν τη ζωή τους για μια καλύτερη Κύπρο, για την Κυπριακή Δημοκρατία, είπε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης.

BEST OF TOTHEMAONLINE