ΠΑΦΟΣ: Ληστές μπήκαν σε σπίτι αλλοδαπής ενώ απουσίαζε- Πήραν ότι βρήκαν και εξαφανίστηκαν

ΠΑΦΟΣ: Ληστές μπήκαν σε σπίτι αλλοδαπής ενώ απουσίαζε- Πήραν ότι βρήκαν και εξαφανίστηκαν

Περιουσιακά στοιχεία αξίας 8 χιλιάδων ευρώ απέσπασαν άγνωστοι από κατοικία την Κυριακή 28/5, στη κοινότητα Νέου Χωρίου στην Επαρχία Πάφου.

Σύμφωνα με την Αστυνομία, αλλοδαπή η οποία διαμένει στο Νέο Χωρίο κατήγγειλε το βράδυ της Κυριακής 28/5, στον αστυνομικό σταθμό Πόλης Χρυσοχούς ότι άγνωστοι διέρρηξαν την κατοικία  της κατά τις απογευματινές ώρες και ενώ απουσίαζε απ’ αυτήν .

​Οι δράστες κατάφεραν να αποσπάσουν περιουσιακά στοιχεία ανάμεσα στα οποία χρυσαφικά και άλλα αντικείμενα συνολικής αξίας 8 χιλιάδων ευρώ.

Μέλη του αστυνομικού σταθμού Πόλης Χρυσοχούς μετέβησαν στη σκηνή και ύστερα από επιτόπιες εξετάσεις που διενήργησαν διαπίστωσαν πως οι δράστες κατάφεραν είσοδο και έξοδο αφού παραβίασαν μπαλκονόπορτα.

Η Αστυνομία συνέλεξε από τη σκηνή διάφορα τεκμήρια με σκοπό τον εντοπισμό των δραστών.

 

Από ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Βασιλικό: Στο… περίπου τα έργα και χωρίς αξιολόγηση κινδύνου - Καμία καταγραφή εξοπλισμού - Σκανδαλώδεις αποκαλύψεις

Βασιλικό: Στο… περίπου τα έργα και χωρίς αξιολόγηση κινδύνου - Καμία καταγραφή εξοπλισμού - Σκανδαλώδεις αποκαλύψεις

Την όπως-όπως αποχώρηση της κινεζικής κοινοπραξίας από το εργοτάξιο του τερματικού στο Βασιλικό και κατασκευαστικά έργα στο… περίπου, φανερώνει η μελέτη των Γάλλων εμπειρογνωμόνων.

BEST OF TOTHEMAONLINE