ΛΕΥΚΩΣΙΑ: Αποκλείστηκε περιοχή της πρωτεύουσας – Εντοπίστηκε μια ύποπτη σακούλα που έθεσε σε συναγερμό την Αστυνομία

ΛΕΥΚΩΣΙΑ: 	Αποκλείστηκε περιοχή της πρωτεύουσας – Εντοπίστηκε μια ύποπτη σακούλα που έθεσε σε συναγερμό την Αστυνομία

Μια σακούλα αφημένη κάτω από δέντρο κινητοποίησε την Αστυνομία το απόγευμα της Κυριακής 28/5.

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες το άγνωστο αντικείμενο εντοπίστηκε στην οδό Ρηγαίνης στην Παλία Λευκωσία κοντά στον χώρο που πραγματοποιήθηκε η πορεία υπερηφάνιας (Cyprus Pride) και η σκηνή αποκλείστηκε από την Αστυνομία.

Ήδη πυροτεχνουργοί και μέλη της Αστυνομίας βρίσκονται στο σημείο και γίνονται εξετάσεις ώστε να διαπιστωθεί τι τελικά κρύβεται στο εσωτερικό.

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Πρόεδρος Χριστοδουλίδης για Κυπριακό: «Η λύση περνά μέσα από τη γνώση της ιστορίας μας, όχι από την αυτοκατάργηση»

Πρόεδρος Χριστοδουλίδης για Κυπριακό: «Η λύση περνά μέσα από τη γνώση της ιστορίας μας, όχι από την αυτοκατάργηση»

Η βιωσιμότητα οποιασδήποτε λύσης του Κυπριακού περνά μέσα από τη σωστή γνώση της ιστορίας μας, δήλωσε την Τρίτη ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης, στον χαιρετισμό του στην εκδήλωση για τη συμπλήρωση 100 χρόνων από τη γέννηση του ήρωα του απελευθερωτικού αγώνα της ΕΟΚΑ 1955-1959 Κυριάκου Μάτση, στο Προεδρικό Μέγαρο.

BEST OF TOTHEMAONLINE