GAY PRIDE και στις Κεντρικές Φύλακές – Παρέλασε «περήφανα» ομοφυλόφιλος άντρας με συνοδό τη Διευθύντρια Άννα Αριστοτέλους

GAY PRIDE και στις Κεντρικές Φύλακές – Παρέλασε «περήφανα» ομοφυλόφιλος άντρας με συνοδό τη Διευθύντρια Άννα Αριστοτέλους

Έχει καθιερωθεί φαίνεται η συμμετοχή και κρατουμένων των Κεντρικών Φυλακών στην «Πορεία Υπερηφάνειας» που πραγματοποιείται κάθε χρόνο στη Λευκωσία.

Η διευθύντρια των Κεντρικών Φυλακών Άννα Αριστοτέλους, μαζί με μια μερίδα δεσμοφυλάκων έλαβε για άλλη μια χρονιά μέρος στο Cyprus Pride (πορεία υπερηφάνειας) που έλαβε χώρα το απόγευμα της Κυριακής 28/5 στη Λευκωσία.

Η κυρία Αριστοτέλους εφαρμόζοντας μια σειρά καινοτόμων ιδεών που έχει ξεκινήσει εδώ και αρκετό χρονικό διάστημα έδωσε τη συγκατάθεση της ώστε άντρας ο οποίος εκτίει ποινή φυλάκισης εντός του σωφρονιστικού ιδρύματος να παρελάσει μαζί με τον υπόλοιπο κόσμο και μάλιστα τον συνόδευσε σε μια ευχάριστη βόλτα στην ηλιόλουστη πρωτεύουσα.

ΔΕΙΤΕ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ:

Mεγάλη ήταν η χαρά του όταν φωτογραφήθηκε με την τραγουδίστρια Ευρυδίκη.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Κρίσιμες εξελίξεις στο Κυπριακό: Στο τραπέζι ΕΕ και Τουρκίας οι προσπάθειες Γκουτέρες

Κρίσιμες εξελίξεις στο Κυπριακό: Στο τραπέζι ΕΕ και Τουρκίας οι προσπάθειες Γκουτέρες

Νέα δεδομένα φαίνεται να διαμορφώνονται γύρω από το Κυπριακό, μετά τις επαφές που πραγματοποιήθηκαν στην Άγκυρα μεταξύ της τουρκικής ηγεσίας και υψηλόβαθμης αντιπροσωπείας της Ευρωπαϊκής Ένωσης.

BEST OF TOTHEMAONLINE