Ειρήνη Παπαδοπούλου- Κώστας Πηλαδάκης: Πρώτη κοινή εμφάνιση μετά το Survivor

Ειρήνη Παπαδοπούλου- Κώστας Πηλαδάκης: Πρώτη κοινή εμφάνιση μετά το Survivor

Το ζευγάρι πέρασε μια όμορφη βραδιά στον Αντώνη Ρέμο και στον Χρήστο Δάντη

Η Ειρήνη Παπαδοπούλου και ο σύντροφός της, Κώστας Πηλαδάκης, βγήκαν χτες το βράδυ στο νυχτερινό μαγαζί που εμφανίζεται ο Αντώνης Ρέμος και ο Χρήστος Δάντης.

Το ζευγάρι πέρασε μια όμορφη βραδιά και διασκέδασε μέχρι τις πρώτες πρωινές ώρες.

Ο Χάρης Σιανίδης που βρισκόταν στην παρέα του ζευγαριού ανέβασε βίντεο κατά τη διάρκεια της βραδιάς με την Ειρήνη να δείχνει πραγματικά ενθουσιασμένη για την έξοδό της αυτή. Όσο για τον Κώστα Πηλαδάκη, βρισκόταν συνεχώς στο πλευρό της.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Ισχυρό μήνυμα ΠτΔ από την Αίγυπτο: «Σταθερότητα, ασφάλεια και συνδεσιμότητα οι πυλώνες της τριμερούς»

Ισχυρό μήνυμα ΠτΔ από την Αίγυπτο: «Σταθερότητα, ασφάλεια και συνδεσιμότητα οι πυλώνες της τριμερούς»

Η στρατηγικής σημασίας τριμερής συνεργασία Κύπρου – Ελλάδας – Αιγύπτου αποτελεί σταθερό άξονα ειρήνης, σταθερότητας και ευημερίας στην περιοχή, τόνισαν σήμερα οι Πρόεδροι Κύπρου και Αιγύπτου και ο Πρωθυπουργός της Ελλάδας, οι οποίοι συμμετείχαν στην Τριμερή Σύνοδο Κορυφής, που πραγματοποιήθηκε στο Ελ Αλαμέιν, της Αιγύπτου.