Νέο τροχαίο στη Λεμεσό – Στο νοσοκομείο 40χρονος φρουρός ασφαλείας – Εγκλωβίστηκε στα συντρίμμια

Νέο τροχαίο στη Λεμεσό – Στο νοσοκομείο 40χρονος φρουρός ασφαλείας – Εγκλωβίστηκε στα συντρίμμια

Νέο τροχαίο ατύχημα σημειώθηκε γύρω στις 05:00 τα ξημερώματα της Κυριακής 28/05 στον παλιό δρόμο Λεμεσού – Λευκωσίας στο ύψος της Μονής.

Σύμφωνα με την Αστυνομία, 40χρονος φρουρός ασφαλείας, ενώ οδηγούσε το αυτοκίνητο  στον παλιό δρόμο Λεμεσού – Λευκωσίας πάρα την Μονή με ανατολική κατεύθυνση, κάτω από συνθήκες που διερευνώνται απώλεσε τον έλεγχο του αυτοκινήτου του με αποτέλεσμα να συγκρουστεί στο τσιμεντένιο περιτοίχισμα στην αριστερή πλευρά του δρόμου.

Ο 40χρονος λόγω της σύγκρουση εγκλωβίστηκε στο όχημα του και χρειάστηκε η επέμβαση της Πυροσβεστικής για να τον απεγκλωβίσει.

Μεταφέρθηκε στο Γενικό Νοσοκομείου Λεμεσού όπου και εξετάζεται.

Σύμφωνα με πληροφορίες της ιστοσελίδας μας, η κατάσταση της υγείας του είναι εκτός κινδύνου.

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

ΠτΔ: «Δεν υπάρχουν αδιέξοδα στις συνομιλίες για τις μεταρρυθμίσεις» - Συνεχίζεται η προσπάθεια για ΑΤΑ - Βίντεο

ΠτΔ: «Δεν υπάρχουν αδιέξοδα στις συνομιλίες για τις μεταρρυθμίσεις» - Συνεχίζεται η προσπάθεια για ΑΤΑ - Βίντεο

Δεν υπάρχουν αδιέξοδα στις συνομιλίες για τις μεταρρυθμίσεις, διαμήνυσε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης, αναφερόμενος στη συνέχιση των συζητήσεων την ερχόμενη εβδομάδα για την ΑΤΑ, τη φορολογική μεταρρύθμιση και την αξιολόγηση των εκπαιδευτικών.