ΛΕΥΚΩΣΙΑ: Έκλεψε κινητό από γνωστό κατάστημα ηλεκτρονικών και έγινε καπνός – Τον «ανακάλυψε» η Αστυνομία μέσα σε γηροκομείο

ΛΕΥΚΩΣΙΑ: Έκλεψε κινητό από γνωστό κατάστημα ηλεκτρονικών και έγινε καπνός – Τον «ανακάλυψε» η Αστυνομία μέσα σε γηροκομείο

Έκλεψε κινητό από γνωστό κατάστημα ηλεκτρονικών 38χρονος χρησιμοποιώντας σπρέι εναντίον του υπάλληλου.

Στη σύλληψη 38χρονου κατοίκου Λευκωσίας, προχώρησε η Αστυνομία, για διευκόλυνση των ανακρίσεων σχετικά με υπόθεση ληστείας που διαπράχθηκε το πρωί της Παρασκευής 26/5 στη Λευκωσία.

Σύμφωνα με τα υπό εξέταση στοιχεία, γύρω στις 10.30 το πρωί της Παρασκευής 26/5, άγνωστος άνδρας εισήλθε σε κατάστημα πώλησης κινητών τηλεφώνων και αφού χρησιμοποίησε σπρέι εκτόξευσης επιβλαβούς αερίου εναντίον του υπαλλήλου του καταστήματος, άρπαξε ένα κινητό τηλέφωνο και τράπηκε σε φυγή.

Στη σκηνή μετέβησαν άμεσα μέλη της Αστυνομίας, που διενήργησαν εξετάσεις. 

Από τη διερεύνηση της υπόθεσης προέκυψε μαρτυρία εναντίον 38χρονου, που διαμένει σε γηροκομείο, το οποίο βρίσκεται σε κοντινή απόσταση από το κατάστημα.

Μέλη της Αστυνομίας επισκέφθηκαν το εν λόγω γηροκομείο, όπου εντόπισαν τον 38χρονο. 

Κατά τη διάρκεια έρευνας που ακολούθησε, στο δωμάτιό του, εντοπίστηκαν και κατασχέθηκαν ως τεκμήρια, ένα σπρέι εκτόξευσης επιβλαβούς αερίου, που πιστεύεται ότι είναι αυτό που χρησιμοποιήθηκε κατά τη διάπραξη της ληστείας και ένα κινητό τηλέφωνο, που φέρεται να είναι αυτό που κλάπηκε από το κατάστημα.

Ο 38χρονος συνελήφθη για αυτόφωρο αδίκημα και τέθηκε υπό κράτηση για διευκόλυνση των ανακρίσεων.

Το ΤΑΕ Λευκωσίας διερευνά την υπόθεση.

*Φωτογραφία Αρχείου

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Ξεκαθαρίζει ο Μουσιούττας: «Κανένας συνταξιούχος δεν θα χάσει – Όλοι θα έχουν αύξηση»

Ξεκαθαρίζει ο Μουσιούττας: «Κανένας συνταξιούχος δεν θα χάσει – Όλοι θα έχουν αύξηση»

Δεν υπάρχει ενδεχόμενο μείωσης συντάξεων στο πλαίσιο της συνταξιοδοτικής μεταρρύθμισης, δήλωσε στο ΚΥΠΕ την Τρίτη ο Υπουργός Εργασίας Μαρίνος Μουσιούττας, σημειώνοντας ότι, αντίθετα, όλοι οι συνταξιούχοι θα έχουν κάποια αύξηση, μικρότερη ή μεγαλύτερη. Ανέφερε παράλληλα ότι στόχος παραμένει η κατάθεση του νομοσχεδίου στη Βουλή κατά την πρώτη συνεδρία της Ολομέλειας, μετά τη θερινή διακοπή, που αναμένεται στις 20 Σεπτεμβρίου.

BEST OF TOTHEMAONLINE