ΛΕΜΕΣΟΣ – ΤΡΟΧΑΙΟ: Στο νοσοκομείο μεταφέρθηκε οδηγός σκούτερ μετά από ατύχημα στην Γρ. Διγενή - ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

ΛΕΜΕΣΟΣ – ΤΡΟΧΑΙΟ: Στο νοσοκομείο μεταφέρθηκε οδηγός σκούτερ μετά από ατύχημα στην Γρ. Διγενή - ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

Ατύχημα με σκούτερ σημειώθηκε γύρω στις 17:30 (26/05) στην λεωφόρο Γρίβα Διγενή στην περιοχή Αγ. Νικολάου της Λεμεσού.

Του Χρίστος Ζήνωνος

Υπό συνθήκες που διερευνώνται το σκούτερ συγκρούστηκε με αυτοκίνητο ιδιωτικής χρήσης με τον οδηγό του δίδκυκλου να πέφτει κάτω.

Αμέσως στην σκηνή κλήθηκε ασθενοφόρο με τον οδηγό της μηχανής ν α μεταφέρεται στο τμήμα Πρώτων Βοηθειών του Γενικού Νοσοκομείου Λεμεσού.

Ευτυχώς η κατάστασή του δεν εμπνέει ανησυχία σύμφωνα με αυτόπτη μάρτυρα. Όπως μας αναφέρθηκε στη σκηνή του ατυχήματος, ο οδηγός του σκούτερ είχε τις αισθήσεις του και δεν έδειχνε να έχει υποστεί σοβαρό τραυματισμό. Εξάλλου, νεότερες πληροφορίες αναφέρουν ότι υπέστη ελαφράς μορφής τραύματα στα χέρια και στο πρόσωπο. Εξάλλου, έφερε κράνος.

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες για τα αίτια του ατυχήματος, ο οδηγός του σκούτερ φέρεται να επιχείρησε προσπέρασμα, με τον οδηγό του μαύρου οχήματος που φαίνεται στις φωτογραφίες να έκανε λίγο προς τα δεξιά και να προύκυψε σύγκρουση. Ωστόσο, όλα θα ξεκαθαρίσουν από τις εξετάσεις που θα κάνει η Τροχαία Λεμεσού.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Απόπειρα δολοφονίας - Τον ήθελαν νεκρό: Στήθηκε ενέδρα θανάτου - Ετσι γάζωσαν τον 34χρονο επιχειρηματία - Βίντεο

Απόπειρα δολοφονίας - Τον ήθελαν νεκρό: Στήθηκε ενέδρα θανάτου - Ετσι γάζωσαν τον 34χρονο επιχειρηματία - Βίντεο

Τον παρακολουθούσαν και είχαν στόχο να τον εκτελέσουν. Λίγο μετά τα μεσάνυχτα, 34χρονος επιχειρηματίας δέχθηκε πυροβολισμούς ενώ οδηγούσε στον δρόμο Πρωταρά – Κάβο Γκρέκο, χωρίς ευτυχώς να τραυματιστεί.