Δείτε πόσο γλυκά αποχαιρέτησε ο Γεωργίου την Βαϊτσου - Δεν την παίρνει μαζί του στον Alpha! ΦΩΤΟ

Δείτε πόσο γλυκά αποχαιρέτησε ο Γεωργίου την Βαϊτσου - Δεν την παίρνει μαζί του στον Alpha! ΦΩΤΟ

Ένα από λατρεμένα τηλεοπτικά ζευγάρια της ελληνικής τηλεόρασης ρίχνει αυλαία με το τέλος της σειράς Μπρουσκο.

Όπως όλα δείχνουν οι δρόμοι των δύο πρωταγωνιστών χωρίζουν με το φινάλε της πετυχημένης σειράς μυθοπλασίας του ΑΝΤ1. 

Ο Αντρέας Γεωρίου μοιράστηκε με τους διαδικτυακούς του φίλους μια φωτογραφία του με την Ελένη Βαϊτσου, πρωταγωνίστρια στο Μπρουσκο με τη λεζάντα: «Περάσαμε από πολλές καταιγίδες μαζί... και αγγίξαμε το όμορφο ηλιοβασίλεμα πολλές φορές τα τελευταία 4 χρόνια. Είναι το mprousko μου...Θα σε αγαπώ για πάντα Ελένη Βαϊτσου».

Φωτογραφία της Anastasia Kakoutsi.

Τα ονόματα που είδαν το φως της δημοσιότητας για την σειρά που ετοιμάζει ο Αντρέας Γεωργίου μαζί με τον Κούλλη Νικολάου και την σεναριογράφο Βάνα Δημητρίου «Κόκκινο νυφικό» για τον Alpha είναι οι: Κωνσταντίνα Μιχαήλ, Γιούλικα Σκαφιδά, Ευδοκία Ρουμελιώτη, Δανάη Σκιάδη, Σοφία Πριοβόλου, Δημήτρης Κουρούμπαλης, Δημήτρης Γκουτζαμάνης, Νίκος Πουρσανίδης, Γιώργος Ζένιος, Θεοχάρης Ιωαννίδης κ.ά. 

Η όμορφη ηθοποιός που επέλεξε ο Ανδρέας Γεωργίου να κρατήσει τον πρωταγωνιστικό ρόλο, στη σειρά «Τατουάζ» (καθημερινή σειρά με έντονη αστυνομική πλοκή, φόνους και εξιχνιάσεις στις οποίες πρωταγωνιστές θα είναι ζευγάρια διαφόρων ηλικιών) ονομάζεται Δανάη Παπά, οπόταν στα πλάνα του δεν υπάρχει η Ελένη Βαϊτσου.
 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Σένγκεν: Δύσκολοι οι επόμενοι έξι μήνες - Η πρόοδος και τα πλεονεκτήματα

Σένγκεν: Δύσκολοι οι επόμενοι έξι μήνες - Η πρόοδος και τα πλεονεκτήματα

Στην τεράστια πρόοδο που έχει γίνει από τον Μάρτιο του 2023 μέχρι σήμερα με τελικό στόχο την πλήρη ένταξη της Κύπρου στον χώρο Σένγκεν, αναφέρθηκε ο Υπουργός Εξωτερικών Κωνσταντίνος Κόμπος, σε εκδήλωση που διοργάνωσε το Ινστιτούτο Γλαύκος Κληρίδης, για το συγκεκριμένο θέμα.

BEST OF TOTHEMAONLINE