Συνέλαβαν στο Νοσοκομείο τον 48χρονο για την άγρια συμπλοκή στη Λάρνακα - Ψάχνουν άλλους τρεις
Υπό σύλληψη τέθηκε ένα πρόσωπο για τα σοβαρά επεισόδια που έλαβαν χώρα στη Λάρνακα το Σάββατο (17/1) στη Λάρνακα.

Του Χρίστου Ζήνωνος
Για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά πιστοί στο άτυπο ραντεβού, που θέλει κάθε επιτυχία των ομάδων της Λεμεσού να γιορτάζεται στο Συντριβάνι μικροί και μεγάλοι κατέφθαναν στη περιοχή με ιδιωτικά οχήματα, μοτοσικλέτες, φορτηγά ακόμα και βυτιοφόρα φορτωμένα με νερό.






Όσο οι δείχτες του ρολογιού πλησίαζαν μεσάνυχτα ο κόσμος αυξανόταν με τις εκδηλώσεις χαράς και ενθουσιασμού για την κατάκτηση του τροπαίου να ποικίλουν. Κορναρίσματα φορτηγών, άναμμα φωτοβολίδων, συνθήματα μέχρι και νερό από το βυτιοφόρο περίελουζε το πλήθους που τραγουδούσε συνθήματα του Απόλλωνα.





Στο αποκορύφωμα τους έφτασαν οι πανηγυρισμοί μόλις το λεωφορείο με τους ποδοσφαιριστές του Απόλλωνα έφτασε στο Συντριβάνι γύρω στις 11:30.



Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις




