Δύο οι χειρότεροι παίκτες στο Survivor! Κονταροκτυπιούνται με τις ήττες τους! VIDEO

Δύο οι χειρότεροι παίκτες στο Survivor! Κονταροκτυπιούνται με τις ήττες τους! VIDEO

Μπορεί σε ποσοστό ο Αγγελόπουλος να βρίσκεται στην κορυφή με απόσταση ανάσας να τον χωρίζει από τον Κύπριο, αλλά την 10η θέση την κατέχουν 2 παίκτες.

Αλήθεια ποιος είναι ο χειρότερος παίκτης στο Survivor; Στο Πρωινό παρουσίασαν τον αναλυτικό πίνακα με τα ποσοστά νικών για τον κάθε παίκτη χωριστά. Δεν δυσκολευτήκαμε να μαντέψουμε ποιος βρίσκεται στην κορυφή. Ο Γιώργος Αγγελόπουλος είναι πρώτος στη λίστα με ποσοστό νικών 60,5%. Ο Ντάνος έχει πάρει μέρος σε 152 αγώνες και έχει νικήσει σε 92!

Σε μικρή απόσταση, στη δεύτερη θέση, βρίσκεται ο Μάριος Πρίαμος Ιωαννίδης με 59%. Στην τρίτη θέση η Ευρυδίκη Βαλαβάνη με 58,5% και ακολουθούν ο Κώστας Αναγνωστόπουλος με 56,1% και ο Κωνσταντίνος Βασάλος με 52,7%.

Στον αντίποδα βρίσκονται οι υπόλοιποι 5 παίκτες που τα ποσοστά τους είναι κάτω από 50%. Την τελευταία θέση μοιράζονται ο Γιάννης Σπαλιάρας και ο Μπο με ποσοστό 36,6%. Βέβαια, ο Γιάννης Σπαλιάρας έχει πάρει μέρος σε αγώνες και έχει νικήσει τις λιγότερες φορές από όλους.

Δείτε το σχετικό απόσπασμα στο video που ακολουθεί:

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

Η απάντηση της ΥΠΑΝ στο κόμμα που απαιτεί την άμεση παύση της - Διευκρινίζει για τις «εκδρομές» μαθητών στα κατεχόμενα

Η απάντηση της ΥΠΑΝ στο κόμμα που απαιτεί την άμεση παύση της - Διευκρινίζει για τις «εκδρομές» μαθητών στα κατεχόμενα

Ανακοίνωση εξέδωσε η Υπουργός Παιδείας, Αθηνά Μιχαηλίδου, δίνοντας διευκρινίσεις για τις «εκδρομές» μαθητών στα κατεχόμενα αλλά και απάντηση στο κόμμα που απαιτεί την άμεση παύση της.

BEST OF TOTHEMAONLINE