Όλα δείχνουν πως τόσο οι ημερομηνίες όσο και οι τοποθεσίες όπου θα διεξαχθούν ημιτελικός και τελικός του Survivor είναι οριστικές.
Σύμφωνα με ρεπορτάζ της εφημερίδας Real, οι ιθύνοντες θέλοντας να κάνουν τα πάντα για να πάρει το Survivor παράταση βρήκαν τη λύση… Για το λόγο αυτό στο παιχνίδι επιβίωσης δεν θα έχουμε έναν καθιερωμένο τελικό αλλά θα προηγηθεί και ημιτελικός.
Μάλιστα λόγω του ότι παίκτες και παραγωγή πρέπει να αποχωρήσουν από τον Άγιο Δομίνικο μέχρι τις 25 Ιουνίου καθώς κλείνει το production hub, τα τελευταία live θα πραγματοποιηθούν στην Ελλάδα. Συγκεκριμένα ο ημιτελικός θα διεξαχθεί στις 28 Ιουνίου στο Κλειστό Γήπεδο Γαλατσίου ενώ ο τελικός στις 2 Ιουλίου σε μεγάλο ξενοδοχειακό συγκρότημα στη Ρόδο.