ΔΙΚΗ ΗΡΟΔΟΤΟΥ: «Ο τρόπος που η κοινωνία χειρίστηκε την Έφη έχει στιγματίσει τις ζωές μας – Είμαι αθώος»

ΔΙΚΗ ΗΡΟΔΟΤΟΥ: «Ο τρόπος που η κοινωνία χειρίστηκε την Έφη έχει στιγματίσει τις ζωές μας – Είμαι αθώος»

Προσπαθούσαν να συγκρατηθούν οι γονείς του Αιμίλιου Ιωάννου με τα όσα άκουγαν από τον πατέρα της Έφης Ηροδότου.

Συγκεκριμένα σύμφωνα με δημοσίευμα της εφημερίδας «Πολίτης», ο Ηρόδοτος Ηροδότου επέλεξε να προβεί σε ανώμοτη δήλωση και όχι σε ένορκη μαρτυρία η οποία έχει σχεδόν μηδενική βαρύτητα.

Ο Ηρόδοτος Ηροδότου δήλωσε αθώος και υποστήριξε ότι η κοινωνία χειρίστηκε την οικογένεια του ως εγκληματίες.

Όπως σημειώνει το δημοσίευμα ο κ. Ηροδότου είπε ανάμεσα σε άλλα: «Η κόρη μου αντιμετωπίστηκε σαν ένας εγκληματίας. Όχι σαν πρόσωπο που εναπλάκη άθελα της σε δυστύχημα… Δεν κατηγορώ κανέναν, αλλά ο τρόπος που την χειρίστηκε η κοινωνία έχει στιγματίσει τις ζωές μας για πάντα».

Ο ίδιος δήλωσε αθώος και πως όλα όσα έκανε για να βοηθήσει το παιδί του ήταν νόμιμα.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Συνταξιοδοτικό: «Αγκάθια» και ερωτήματα στο τραπέζι - Τι ζητούν οι κοινωνικοί εταίροι

Συνταξιοδοτικό: «Αγκάθια» και ερωτήματα στο τραπέζι - Τι ζητούν οι κοινωνικοί εταίροι

Καταθέτουν απορίες στο Υπουργείο Εργασίας και ζητούν διευκρινίσεις οι κοινωνικοί εταίροι για τη συνταξιοδοτική μεταρρύθμιση, μετά την παρουσίαση του προσχεδίου του νομοσχεδίου την Τετάρτη. Μιλώντας στο ΚΥΠΕ, εκπρόσωποι των κοινωνικών εταίρων αναφέρθηκαν στα πρώτα κενά που εντοπίζουν από τα όσα μέχρι σήμερα παρουσιάστηκαν, υπογραμμίζοντας, ωστόσο, τη θετική διάθεση για εξεύρεση συγκλίσεων εντός των χρονικών πλαισίων που ορίστηκαν.

BEST OF TOTHEMAONLINE