N. Αναστασιάδης προς βουλευτές ΔΗΣΥ: «Τo 2004 έπαιξα την καριέρα μου κορώνα γράμματα - Δεν θα κάνω ότι θέλουν οι Τούρκοι»

N. Αναστασιάδης προς βουλευτές ΔΗΣΥ: «Τo 2004 έπαιξα την καριέρα μου κορώνα γράμματα - Δεν θα κάνω ότι θέλουν οι Τούρκοι»

Γεύμα παραχώρησε στους βουλευτές του ΔΗΣΥ το Προεδρικό έχοντας στην ατζέντα τις εξελίξεις στο Κυπριακό και Νίκο Αναστασιάδη να στέλνει μηνύματα προς πάσα κατεύθυνση.

Όπως αναφέρει σε δημοσίευμα της η εφημερίδα «Φιλελεύθερος», ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας εξέφρασε την ενόχληση του για όσους πολιτικούς ή δημοσιογράφους τον κατηγορούν ότι δεν θέλουν λύση μετά την πρόταση που κατέθεσε στον Τ/κ ηγέτη για επανέναρξη του διαλόγου.

Τα «πυρά» ενδεχομένως να πήγαιναν και σε δικούς του βουλευτές όταν σε κάποια φάση της συζητητής γύρω από τις εξελίξεις στο Κυπριακό, τους προέτρεψε να μην παρασύρονται από διάφορα λόμπι.

Συγκεκριμένα ο ίδιος φέρεται να είπε στην κοινοβουλευτική ομάδα του ΔΗΣΥ ότι ο ίδιος το 2004 όταν στήριξε το σχέδιο Ανάν έπαιξε την πολιτική του καριέρα κορώνα γράμματα και γι αυτό δεν δέχεται να του καταλογίζουν διάφοροι ότι δεν θέλει λύση. Όμως όπως προσθέτει το δημοσίευμα φέρεται να συνέχισε υπογραμμίζοντας πως αυτό δεν σημαίνει ότι ο ίδιος θα κάνει ότι θέλουν οι Τούρκοι.

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Άτυπη Σύνοδος: Δεύτερη μέρα με σημαντικά θέματα στο τραπέζι – Από τον προϋπολογισμό της ΕΕ μέχρι τη Μ. Ανατολή - Ταλαιπωρία από αποκοπές δρόμων

Άτυπη Σύνοδος: Δεύτερη μέρα με σημαντικά θέματα στο τραπέζι – Από τον προϋπολογισμό της ΕΕ μέχρι τη Μ. Ανατολή - Ταλαιπωρία από αποκοπές δρόμων

Μετά το δείπνο στη Μαρίνα Αγίας Νάπας το βράδυ της Πέμπτης, σήμερα Παρασκευή 24 Απριλίου, οι εργασίες της άτυπης Συνόδου θα φιλοξενηθούν στη Λευκωσία και στο Συνεδριακό Κέντρο Φιλοξενία.

BEST OF TOTHEMAONLINE