Μας κάνει «καψόνια» ο καιρός – Δεν λέει να καλοκαιριάσει - Αναλυτικά η πρόγνωση καιρού

Μας κάνει «καψόνια» ο καιρός – Δεν λέει να καλοκαιριάσει - Αναλυτικά η πρόγνωση καιρού

Συνεχίζονται οι συννεφιές σε όλη την Κύπρο.

Την Πέμπτη 25/5 θα εμφανίζονται κατά διαστήματα αυξημένες, κυρίως μέσες και ψηλές νεφώσεις. 

Η θερμοκρασία θα ανέλθει στους 27 βαθμούς στο εσωτερικό, γύρω στους 25 στα παράλια και στους 17 βαθμούς στα ψηλότερα ορεινά.
 
Το βράδυ της Πέμπτης θα υπάρχουν αρχικά αυξημένες μέσες και ψηλές νεφώσεις αλλά σταδιακά ο καιρός θα καταστεί κυρίως αίθριος.

Τοπικά αναμένεται χαμηλή νέφωση ή και αραιή ομίχλη

Η θερμοκρασία θα πέσει γύρω στους 15 βαθμούς στο εσωτερικό και στα παράλια και στους 9 βαθμούς στα ψηλότερα ορεινά.

Την Παρασκευή 26/5 ο καιρός θα είναι κυρίως αίθριος, ενώ νωρίς το απόγευμα θα παρατηρούνται τοπικά αυξημένες νεφώσεις, στα ορεινά και το εσωτερικό.

Το Σάββατο ο καιρός θα είναι κυρίως αίθριος.

Την Κυριακή θα εμφανίζονται παροδικές νεφώσεις. Η θερμοκρασία δεν θα σημειώσει αξιόλογη μεταβολή κατά το τριήμερο.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Σκληρό πόκερ για τις προεδρίες των επιτροπών - Ο νέος κανονισμός αφήνει εκτός ΑΛΜΑ και Άμεση Δημοκρατία - Συνεδριάζει η Επιτροπή Επιλογής

Σκληρό πόκερ για τις προεδρίες των επιτροπών - Ο νέος κανονισμός αφήνει εκτός ΑΛΜΑ και Άμεση Δημοκρατία - Συνεδριάζει η Επιτροπή Επιλογής

Η συνεδρίαση της Ολομέλειας της Βουλής, που θα πραγματοποιηθεί σήμερα στις 16.00 αναμένεται να κυλήσει χωρίς ιδιαίτερες εκπλήξεις. Η επικύρωση της Επιτροπής Επιλογής και ο διορισμός των νέων γραμματέων και του κοσμήτορα θεωρούνται διαδικασίες με λίγο-πολύ προδιαγεγραμμένη κατάληξη. Το πραγματικό ενδιαφέρον, ωστόσο, μεταφέρεται αμέσως μετά το πέρας της συνεδρίας, όταν τα κόμματα θα κληθούν να καταλήξουν στην κατανομή των προεδριών των κοινοβουλευτικών επιτροπών, σε μια διαδικασία που συνοδεύεται από έντονες διαβουλεύσεις, πολιτικά παζάρια και παρασκηνιακές επαφές.

BEST OF TOTHEMAONLINE