Ποιου την έπαυλη θα αγοράσει η Μενεγάκη; 1000 τ.μ σε 4 επίπεδα! VIDEO

Ποιου την έπαυλη θα αγοράσει η Μενεγάκη; 1000 τ.μ σε 4 επίπεδα! VIDEO

To σπίτι είναι υπεραπαραγωγή και το γνωρίζει πολύ καλά η παρουσιάστρια, μιας και το έκτισαν οι κουμπάροι της.

Πρόκειται για το σπίτι του Πέτρου Κωστόπουλου και της Τζένης Μπαλατσινού, οι οποίοι βάφτισαν το τρίτο παιδί της Ελένης Μενεγάκη και του Γιάννη Λάτσιου, την Βαλέρια.

Ένα από τα πιο εντυπωσιακά ακίνητα, κτισμένο σε ένα οικόπεδο των 1,2 στρεμμάτων περίπου και αγγίζει τα 1.250 τ.μ. με πισίνα και υπόγειο.

Δείτε το αποκλειστικό ρεπορτάζ του «Φτιάξε καφέ να στα πω»:

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Επιμένει ο Τατάρ: «Δεν τίθεται ζήτημα να αποδεχτώ συνέχιση των συνομιλιών από το Κραν Μοντανά»

Επιμένει ο Τατάρ: «Δεν τίθεται ζήτημα να αποδεχτώ συνέχιση των συνομιλιών από το Κραν Μοντανά»

Σε νέα συνέντευξή του, αυτή τη φορά στο αντιπολιτευόμενο πρακτορείο ειδήσεων ΑΝΚΑ, ο Ερσίν Τατάρ επανέλαβε ότι δεν τίθεται θέμα να συνεχίσει από το Κραν Μοντανά και υποστήριξε ότι το αίτημα για συνέχιση των διαπραγματεύσεων από το σημείο όπου είχαν διακοπεί δεν προήλθε από τον Γενικό Γραμματέα Γκουτέρες αλλά από τον Πρόεδρο της Κυπριακής Δημοκρατίας.