Ποιου την έπαυλη θα αγοράσει η Μενεγάκη; 1000 τ.μ σε 4 επίπεδα! VIDEO

Ποιου την έπαυλη θα αγοράσει η Μενεγάκη; 1000 τ.μ σε 4 επίπεδα! VIDEO

To σπίτι είναι υπεραπαραγωγή και το γνωρίζει πολύ καλά η παρουσιάστρια, μιας και το έκτισαν οι κουμπάροι της.

Πρόκειται για το σπίτι του Πέτρου Κωστόπουλου και της Τζένης Μπαλατσινού, οι οποίοι βάφτισαν το τρίτο παιδί της Ελένης Μενεγάκη και του Γιάννη Λάτσιου, την Βαλέρια.

Ένα από τα πιο εντυπωσιακά ακίνητα, κτισμένο σε ένα οικόπεδο των 1,2 στρεμμάτων περίπου και αγγίζει τα 1.250 τ.μ. με πισίνα και υπόγειο.

Δείτε το αποκλειστικό ρεπορτάζ του «Φτιάξε καφέ να στα πω»:

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Πρόεδρος Χριστοδουλίδης: «Επάρκεια και προσιτές τιμές ηλεκτρισμού για όλους, νέα εποχή με άνοιγμα αγοράς ηλεκτρισμού»

Πρόεδρος Χριστοδουλίδης: «Επάρκεια και προσιτές τιμές ηλεκτρισμού για όλους, νέα εποχή με άνοιγμα αγοράς ηλεκτρισμού»

Κύριος στόχος της Κυβέρνησης είναι να εξασφαλίσουμε επάρκεια και προσιτές τιμές ηλεκτρισμού για τους πολίτες και τις επιχειρήσεις μας, στηρίζοντας έτσι έμπρακτα την κοινωνία μας ειδικά σε μια περίοδο μεγάλων γεωπολιτικών ανακατατάξεων και προκλήσεων, ανέφερε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, στην ομιλία του κατά την ετήσια Γενική Συνέλευση του Συνδέσμου Αγοράς Ηλεκτρισμού που πραγματοποιήθηκε το απόγευμα της Δευτέρας στη Λευκωσία.

BEST OF TOTHEMAONLINE