Συνάντηση Προέδρου Αναστασιάδη - 'Ειντε στο Προεδρικό

Συνάντηση Προέδρου Αναστασιάδη - 'Ειντε στο Προεδρικό

Σε εξέλιξη βρίσκεται στο Προεδρικό Μέγαρο η συνάντηση του Προέδρου της Δημοκρατίας Νίκου Αναστασιάδη με τον Ειδικό Σύμβουλο του ΓΓ του ΟΗΕ για την Κύπρο, Έσπεν Μπαρθ Έιντε, που ξεκίνησε στις 8:15 το πρωί.

Συνεχίζοντας τη διπλωματία του πήγαινε - έλα, ο Νορβηγός διπλωμάτης είναι προγραμματισμένο να συναντηθεί στις 10:00 με τον Τ/κ ηγέτη Μουσταφά Ακιντζί.

Στη συνάντηση Αναστασιάδη - `Ειντε συμμετέχουν ο Υπουργός Εξωτερικών Ιωάννης Κασουλίδης, ο διαπραγματευτής της ε/κ πλευράς στις συνομιλίες για το Κυπριακό Ανδρέας Μαυρογιάννης, ο Κυβερνητικός Εκπρόσωπος Νίκος Χριστοδουλίδης, ο Αναπληρωτής Κυβερνητικός Εκπρόσωπος Βίκτωρας Παπαδόπουλος, ο Διευθυντής του Γραφείου του Προέδρου της Δημοκρατίας Μιχάλης Σοφοκλέους και μέλος του διπλωματικού γραφείου του Προέδρου.

Τον κ. `Ειντε συνοδεύουν η Ειδική Αντιπρόσωπος του ΓΓ του ΟΗΕ στην Κύπρο Ελίζαμπεθ Σπέχαρ και άλλοι συνεργάτες του.

ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

Ανάλυση: Καταστατικό συνέδριο ΔΗΣΥ με δείγματα πολιτικού ρεβανσισμού – Οι διαγραφές υπουργών και η αυτοπαγίδευση

Ανάλυση: Καταστατικό συνέδριο ΔΗΣΥ με δείγματα πολιτικού ρεβανσισμού – Οι διαγραφές υπουργών και η αυτοπαγίδευση

Δύο χρόνια μετά τις προεδρικές εκλογές και τα όσα τον «πλήγωσαν», ο ΔΗΣΥ έλαβε την απόφαση μέσα από το καταστατικό συνέδριο που πραγματοποιήθηκε το Σάββατο, να πράξει  αυτό, που δεν τολμούσε να πράξει, αμέσως μετά τις εκλογές.

BEST OF TOTHEMAONLINE