ΛΑΡΝΑΚΑ: Ληστεία σε γνωστή τουριστική μονάδα της πόλης – Χρησιμοποίησαν βία οι δράστες – Φρουρείται η σκηνή

ΛΑΡΝΑΚΑ: Ληστεία σε γνωστή τουριστική μονάδα της πόλης – Χρησιμοποίησαν βία οι δράστες – Φρουρείται η σκηνή

Ληστεία σε γνωστή τουριστική μονάδα της Λάρνακας διενεργήθηκε στις 4:30 τα ξημερώματα Τετάρτης (24/5).

Συγκεκριμένα, σύμφωνα με σχετική καταγγελία που έγινε στις 5:00 στην Αστυνομία, δυο άτομα που είχαν καλυμμένα τα πρόσωπα τους με κουκούλες και κρατούσαν λοστό εισήλθαν στην τουριστική μονάδα στην Λάρνακα.

Τα δυο άτομα έσπρωξαν τον 73χρονο υπάλληλο του ξενοδοχείου που βρισκόταν στην υποδοχή και απέσπασαν από το ταμείο το ποσό των 1000 ευρώ.

Η σκηνή έχει αποκλειστεί και διενεργούνται έρευνες ενώ αξίζει να σημειώσουμε ότι η μονάδα δεν έχει στις εγκαταστάσεις της κλειστό κύκλωμα παρακολούθησης.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Φορολογική μεταρρύθμιση: Αισιόδοξος για τήρηση χρονοδιαγραμμάτων ο Κεραυνός

Φορολογική μεταρρύθμιση: Αισιόδοξος για τήρηση χρονοδιαγραμμάτων ο Κεραυνός

Την αισιοδοξία του για την εφαρμογή της φορολογικής μεταρρύθμισης εντός των χρονοδιαγραμμάτων, εξέφρασε ο Υπουργός Οικονομικών Μάκης Κεραυνός, σε δηλώσεις μετά από συνάντηση με την ΟΕΒ, υπό τον Πρόεδρό της Γιώργο Παντελίδη, ο Υπουργός είπε ότι συζήτησαν για την υπό εξέλιξη διαδικασία για τη φορολογική μεταρρύθμιση και επανέλαβε ότι στόχος της μεταρρύθμισης είναι δικαιότερη κατανομή του φορολογικού βάρους, η ενίσχυση των επιχειρήσεων και η ενθάρρυνση του επιχειρείν, η διατήρηση της ανταγωνιστικότητας  της οικονομίας ώστε να μπορεί να δέχεται ξένες επενδύσεις που συνεισφέρουν στο οικονομικό γίγνεσθαι.

BEST OF TOTHEMAONLINE