Βροχές και καταιγίδες σε όλη την Κύπρο – Έγινε χειμώνας ο Μάιος

Βροχές και καταιγίδες σε όλη την Κύπρο – Έγινε χειμώνας ο Μάιος

Βροχερή θα είναι ο καιρός το επόμενο διάστημα.

Το απόγευμα της Τρίτης 23/5 ο καιρός θα είναι κατά διαστήματα συννεφιασμένος με τοπικές βροχές ή και μεμονωμένες καταιγίδες .  

Η θάλασσα θα είναι λίγο ταραγμένη και στα προσήνεμα λίγο ταραγμένη μέχρι ταραγμένη .
 
Το βράδυ της Τρίτης 23/5 ο καιρός θα είναι μερικώς συννεφιασμένος αλλά αργότερα θα καταστεί κυρίως αίθριος .  

Η θερμοκρασία θα πέσει στους 13  βαθμούς στο εσωτερικό.  γύρω στους 16  στα παράλια και στους 7  βαθμούς στα ψηλότερα ορεινά .
 
Την Τετάρτη 24/5 ο καιρός θα είναι κυρίως αίθριος ωστόσο τις απογευματινές ώρες θα εμφανίζονται αυξημένες νεφώσεις .  

Η θερμοκρασία θα ανέλθει γύρω στους 27  βαθμούς στο εσωτερικό και τα παράλια και στους 19  βαθμούς στα ψηλότερα ορεινά .
 
Την Πέμπτη 25/5 ο καιρός θα είναι μερικώς συννεφιασμένος με νεφώσεις κυρίως στην ανώτερη ατμόσφαιρα.
 
Την Παρασκευή 26/5 και το Σάββατο 27/5 ο καιρός θα είναι κυρίως αίθριος αλλά παροδικά τις απογευματινές ώρες θα εμφανίζονται αυξημένες νεφώσεις. 

Η θερμοκρασία δεν θα σημειώσει αξιόλογη μεταβολή κατά το τριήμερο.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Νέα Υόρκη: Η ώρα των απαντήσεων για το Κυπριακό - Χριστοδουλίδης, Γκουτέρες και Ολγκίν στο επίκεντρο των κρίσιμων επαφών

Νέα Υόρκη: Η ώρα των απαντήσεων για το Κυπριακό - Χριστοδουλίδης, Γκουτέρες και Ολγκίν στο επίκεντρο των κρίσιμων επαφών

Στη Νέα Υόρκη μεταφέρεται τις επόμενες ημέρες ένα σημαντικό μέρος της διπλωματικής προσπάθειας για το Κυπριακό, με τις επαφές γύρω από τη Γενική Συνέλευση των Ηνωμένων Εθνών να δημιουργούν ένα νέο σκηνικό διαβουλεύσεων. Στο επίκεντρο, βρίσκονται οι συναντήσεις του Προέδρου της Δημοκρατίας Νίκου Χριστοδουλίδη, με τον Γενικό Γραμματέα του ΟΗΕ και την προσωπική απεσταλμένη του για το Κυπριακό, Μαρία Άνχελα Ολγκίν.