Μπορεί να λογομαχεί με τον Μισθοφόρο ο Ντάνος αλλά συμπαίκτη του απειλεί: «Θα σου δώσω χαστούκι» VIDEO

Μπορεί να λογομαχεί με τον Μισθοφόρο ο Ντάνος αλλά συμπαίκτη του απειλεί: «Θα σου δώσω χαστούκι» VIDEO

Στο επεισόδιο της Τρίτης, 23/5 η ένταση φτάνει στο ζενίθ και τα νεύρα των παικτών ξεφεύγουν από τα όριά τους.

Στο επεισόδιο του Survivor που θα προβληθεί την Τρίτη, 23/5, αναμένεται να δούμε πολλές εντάσεις και ειδικά μεταξύ των δύο ομάδων.

Το πάθος είναι μεγάλο και οι παίκτες φαίνονται πιο αποφασισμένοι από ποτέ για τη νίκη και το έπαθλο. Ο Ντάνος διαπληκτίζεται έντονα με τον Κώστα Αναγνωστόπουλο, μιας και ο τελευταίος ισχυρίζεται ότι ο Αγγελόπουλος λέει ψέματα.

Όμως εκείνο που μας εξέπληξε ήταν η απειλή του Ντάνου προς το πρόσωπο του Χρανιώτη, ο οποίος σε κάποιο σημείο του τρέιλερ γελά. Ο παίκτης από την Σκιάθο ούτε λίγο ούτε πολύ του λέει στα μούτρα: «Μη γελάς θα φας χαστούκι». 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Πρόεδρος Χριστοδουλίδης: «Επιδιώκουμε διασύνδεση κυπριακών νεοφυών επιχειρήσεων με διεθνή δίκτυα»

Πρόεδρος Χριστοδουλίδης: «Επιδιώκουμε διασύνδεση κυπριακών νεοφυών επιχειρήσεων με διεθνή δίκτυα»

«Η Κύπρος είναι αποφασισμένη να διασφαλίσει ότι η καινοτομία θα αποφέρει απτά οφέλη για τους πολίτες και τις επιχειρήσεις», δήλωσε την Τρίτη ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, σε γραπτή δήλωση με αφορμή εκδήλωσης στο Προεδρικό Μέγαρο, κατά την οποία παρουσιάστηκε η λειτουργία προγραμμάτων της Plug and Play Cyprus για νεοφυείς επιχειρήσεις.

BEST OF TOTHEMAONLINE