ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ ΡΕΠΟΡΤΑΖ

ΠΥΡΓΑ: Nεαροί και ανήλικοι πετροβόλησαν σπίτι Βρετανού προκαλώντας ζημιές χιλιάδων ευρώ

ΠΥΡΓΑ: Nεαροί και ανήλικοι πετροβόλησαν σπίτι Βρετανού  προκαλώντας ζημιές χιλιάδων ευρώ

Ζημιές ύψους δύο περίπου χιλιάδων ευρώ προκάλεσαν νεαροί, μεταξύ των οποίων και ανήλικοι, στην πόρτα εισόδου της οικίας Βρετανού υπηκόου στα Πυργά της επαρχίας Λάρνακας.

Σύμφωνα με την Αστυνομία, την Δευτέρα (22/5) αργά το απόγευμα καταγγέλθηκε στον Αστυνομικό Σταθμό Κοφίνου από Βρετανό υπήκοο που διαμένει στα Πυργά ότι άγνωστοι έριξαν εναντίον της πόρτας εισόδου του σπιτιού του πέτρες, λεμόνια και αυγά προκαλώντας ζημιά ύψους 2 περίπου χιλιάδων ευρώ.

Στη σκηνή μετέβησαν άνδρες του Αστυνομικού Σταθμού Κοφίνου όπου ύστερα από έρευνες και εξετάσεις διαπίστωσαν τη ζημιά. Από τις έρευνες προέκυψε  μαρτυρία εναντίον τεσσάρων νεαρών ηλικίας 21, 17 και 16 χρονών, οι οποίοι οδηγήθηκαν στον Αστυνομικό Σταθμό όπου ανακρινόμενοι προφορικά παραδέχθηκαν την διάπραξη του αδικήματος.

ΚΥΠΕ

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Επιστρέφει απόψε στην Κύπρο η Ολγκίν: Αύριο συναντά Χριστοδουλίδη και Τατάρ

Επιστρέφει απόψε στην Κύπρο η Ολγκίν: Αύριο συναντά Χριστοδουλίδη και Τατάρ

Aπόψε το βράδυ αναμένεται να φθάσει στην Κύπρο η Προσωπική Απεσταλμένη του ΓΓ των ΗΕ, Μαρία Άνχελα Ολγκίν Κουεγιάρ, και αύριο, Τετάρτη, το πρωί θα συναντήσει διαδοχικά με τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας, Νίκο Χριστοδουλίδη και τον Τ/κ ηγέτη Ερσίν Τατάρ.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top