Ποιος καλεσμένος της Ευριπίδου έστειλε στα «Τάρταρα» την Αριστοτέλους;

Ποιος καλεσμένος της Ευριπίδου έστειλε στα «Τάρταρα» την Αριστοτέλους;

Τα νούμερα μίλησαν... 20,5% για το «Όλα Για Σένα» και μόλις στο 9,6% η εκπομπή «Με αγάπη Χριστιάνα».

Κάποιος μπορεί κάλλιστα να αναρωτηθεί ποιος είναι αυτός ο κύριος που κέντρισε το ενδιαφέρον του τηλεοπτικού κοινού. Μα ποιος άλλος εκτός από τον Νεκτάριο Αλεξάνδρου, τον σύζυγο της παρουσιάστριας του «Όλα Για Σένα». 

Ο λόγος που η Κωνσταντίνα προσκάλεσε τον σύζυγό της ήταν το φιλανθρωπικό «Γκολ στη Ζωή» και κατάφερε να εκτοξέυσει τα νούμερα της απογευματινής εκπομπής του MEGAONE γιατί ως γνωστόν οι Κύπριοι λατρεύουν την κλειδαρότρυπα.

Απόδειξη αυτού τα νούμερα τηλεθέασης... 20,5% για το «Όλα Για Σένα» και μόλις στο 9,6% η εκπομπή «Με αγάπη Χριστιάνα». Μάλιστα στο σχετικό άρθρο του TvΜανία αστιευόμενοι κάνουν λόγο για αντίποινα της Αριστοτέλους με αλλαγή της ώρας του γάμου της την 1η Ιουνίου από τις 6 το απόγευμα στις 3.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

ΑΤΑ: Αισιόδοξος ο ΠτΔ για τις συζητήσεις - «Ο σημερινός διάλογος μπορεί να οδηγήσει σε θετικά αποτελέσματα»

ΑΤΑ: Αισιόδοξος ο ΠτΔ για τις συζητήσεις - «Ο σημερινός διάλογος μπορεί να οδηγήσει σε θετικά αποτελέσματα»

Θετικά αποτελέσματα για το θέμα της ΑΤΑ θεωρεί ότι μπορεί να φέρει ο διάλογος που θα λάβει χώρα σήμερα ανάμεσα στις συντεχνίες και τους Υπουργούς Εργασίας και Οικονομικών, είπε σήμερα ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Νίκος Χριστοδουλίδης.

BEST OF TOTHEMAONLINE