ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ ΡΕΠΟΡΤΑΖ

ΑΠΑΓΩΓΗ 4ΧΡΟΝΗΣ: Στις ελεύθερες περιοχές φέρεται να βρίσκεται ο πατέρας - «Θέμα χρόνου η εξιχνίαση της υπόθεσης»

ΑΠΑΓΩΓΗ 4ΧΡΟΝΗΣ: Στις ελεύθερες περιοχές φέρεται να βρίσκεται ο πατέρας - «Θέμα χρόνου η εξιχνίαση της υπόθεσης»

Είναι θέμα χρόνου να εξιχνιαστεί η υπόθεση και να περαστούν χειροπέδες στους ένοχους αναφέρει ο δικηγόρος της μητέρας της 4χρονης Λάρης Βραχίμης.

Όπως ανέφερε σε δηλώσεις του στο κρατικό ραδιόφωνο αλλά και στην τηλεόραση του Alpha Κύπρου, ο δικηγόρος της μητέρας της 4χρονης Μαρί, είναι μόνο θέμα χρόνου για να εξιχνιαστεί η υπόθεση.

Ο κύριος Βραχίμης, ανέφερε πως η Αστυνομία αξιολογεί νέες πληροφορίες που έρχονται κοντά της, για το που κρύβεται ο πατέρας και η μικρή Μαρί. 

Σύμφωνα με τα όσα ανέφερε, οι δυο τους εκτιμάται πως δεν κατάφεραν να φύγουν από την Κύπρο και πως τους κρύβουν συνεργοί του πατέρα στις ελεύθερες περιοχές. 

Ο δικηγόρος της μητέρας της 4χρονης Μαρί, μιλώντας για τα δυο μηνύματα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου που απέστειλε ο πατέρας στην μητέρα της μικρής, στάλθηκαν από υπηρεσία κινητής τηλεφωνίας στην Νορβηγία. 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: ΑΠΑΓΩΓΗ 4ΧΡΟΝΗΣ: Ειδική ομάδα του ΤΑΕ Αρχηγείου επιβλέπει τις ανακρίσεις – Άγνωστο ακόμη το που βρίσκονται πατέρας και κόρη

ΑΠΑΓΩΓΗ 4ΧΡΟΝΗΣ: Τεράστια κινητοποίηση μέσω Facebook για να βρεθεί – Γυρίζουν τους δρόμους με την εικόνα της – ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

ΑΠΑΓΩΓΗ 4ΧΡΟΝΗΣ: Αέρα ελευθέριας για την 49χρονη Ολλανδή και τον 46χρονο με το Hyundai

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Ανεβαίνει ξανά η θερμοκρασία... παρέα με τη σκόνη - Δείτε ζωντανά την εξέλιξη του καιρού

Επιβραδύνεται η αύξηση της τιμής του καφέ στην ΕΕ – Τι ισχύει για την Κύπρο

Κύπρια επαγγελματίας Feng Shui μιλά στο «Τ»: Τα μυστικά για την καλή ενέργεια και εκείνοι που «αναγκάστηκαν» να αλλάξουν σπίτι

Κρανίο που ανήκει σε πλάσμα βάρους 40 τόνων ξεβράστηκε σε παραλία στις ΗΠΑ



Ευρωεκλογές: Σε διάταξη μάχης τα κόμματα - Το στοίχημα, οι επιθέσεις και η μέτρια προεκλογική εκστρατεία

Ευρωεκλογές: Σε διάταξη μάχης τα κόμματα - Το στοίχημα, οι επιθέσεις και η μέτρια προεκλογική εκστρατεία

Όσο πλησιάζουμε στις Ευρωεκλογές της 9ης Ιουνίου, τα κόμματα βρίσκονται σε διάταξη μάχης για να φτάσουν στο επιθυμητό αποτέλεσμα. Με κινήσεις εντυπωσιασμού και δηλώσεις, οι ηγεσίες των κομμάτων τρέχουν στη μάχη των ευρωεκλογών έχοντας ως πρώτιστο μέλημα τους, τη συσπείρωση.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top