ΠΑΦΟΣ: 34χρονη εργαζόταν με το όνομα κάποιας άλλης! – Ελεύθερη μέχρι το δικαστήριο

ΠΑΦΟΣ: 34χρονη εργαζόταν με το όνομα κάποιας άλλης! – Ελεύθερη μέχρι το δικαστήριο

Κατηγορήθηκε και αφέθηκε ελεύθερη 34χρονη για πλαστοπροσωπία και παράνομη εργοδότηση στην Πάφο.

Κατηγορήθηκε γραπτώς και αφέθηκε ελεύθερη για να κλητευθεί στο δικαστήριο αργότερα,  η 34χρονη αλλοδαπή που είχε συλληφθεί στο χώρο όπου εργαζόταν για υπόθεση πλαστοπροσωπίας, παράνομης εργοδότησης και κυκλοφορίας πλαστού εγγράφου.

Η σύλληψη της 34χρονης έγινε σε έλεγχο που διενήργησε η Αστυνομία στο εστιατόριο όπου εργαζόταν στην Κάτω Πάφο.

Κατά τον έλεγχο που της έγινε έδωσε στην Αστυνομία ψεύτικα στοιχεία τα οποία συμπλήρωσε σε επίσημο έντυπο της Δημοκρατίας.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Σύλληψη 34χρονης για πλαστοπροσωπία και παράνομη εργοδότηση στην Πάφο

 

Από ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Η προεδρική μάχη άρχισε- Το μεγάλο παζλ των συμμαχιών και η μετακίνηση των κομματικών ισορροπιών

Η προεδρική μάχη άρχισε- Το μεγάλο παζλ των συμμαχιών και η μετακίνηση των κομματικών ισορροπιών

Η πολιτική αναδιάταξη μετά τις βουλευτικές εκλογές, ανοίγει πρόωρα τον δρόμο για το 2028- Αννίτα Δημητρίου- Αβέρωφ Νεοφύτου και Γιώργος Παμπορίδης, βρισκονται στο κάδρο του ΔΗΣΥ. Το ΑΚΕΛ μετρά επιλογές, ο Οδυσσέας Μιχαηλίδης κρατά ανοιχτό το χαρτί και ΕΔΕΚ-ΔΗΠΑ επανεξετάζουν τη σχέση τους με την κυβέρνηση. Κάπως έτσι διαμορφώνεται το σκηνικό, μέχρι αυτή τη στιγμή. Αν και οι προεδρικές εκλογές του 2028, είναι ακόμη μακριά, πολιτικά, όμως, έχουν ήδη αρχίσει.

BEST OF TOTHEMAONLINE