Λαμβάνει διαστάσεις η «Μπλε Φάλαινα» στην Ελλάδα – Κάλεσαν 14χρονο αγόρι να συμμετάσχει στο επικίνδυνο παιχνίδι – Χάραξε με λεπίδα τα πόδια της 15χρονη

Λαμβάνει διαστάσεις η «Μπλε Φάλαινα» στην Ελλάδα – Κάλεσαν 14χρονο αγόρι να συμμετάσχει στο επικίνδυνο παιχνίδι – Χάραξε με λεπίδα τα πόδια της 15χρονη

Μητέρα 14χρονου αγοριού κατήγγειλε στις Αρχές πως άγνωστος προσκάλεσε τον ανήλικο γιο της να συμμετάσχει στο διαδικτυακό παιχνίδι «Μπλε Φάλαινα».

Καταγγελία στη Δίωξη Ηλεκτρονικού Εγκλήματος της ΕΛΑΣ έκανε 54χρονη μητέρα, σύμφωνα με την οποία άγνωστος προσκάλεσε τον 14χρονο υιό της να συμμετάσχει στο διαδικτυακό παιχνίδι «Μπλε Φάλαινα».

Διαδικτυακό παιχνίδι που είναι υπεύθυνο για τις αυτοκτονίες δεκάδων παιδιών σε όλο τον κόσμο.

Όπως αναφέρεται στην καταγγελία, το 14χρονο αγόρι δέχθηκε μήνυμα μέσω των μέσων κοινωνικής δικτύωσης από άγνωστο προφίλ, το οποίο του συστήθηκε ως «Μπλε Φάλαινα». 

Το μήνυμα παρότρυνε τον 14χρονο να χαστουκίσει τον εαυτό του στο πρόσωπο. Ο μικρός δεν το έπραξε και ανέφερε αμέσως στην μητέρα του, το περιστατικό. 

Όταν η 54χρονη μητέρα προσπάθησε να διαβάσει το περιεχόμενο της συνομιλίας, αντιλήφθηκε πως η συνομιλία είχε διαγραφεί και το προφίλ είχε «μπλοκαριστεί». Όπως αναφέρουν ελληνικά μέσα ενημέρωσης, η 54χρονη δήλωσε πως «η όλη συνομιλία δεν κράτησε παραπάνω από μισή ώρα» με την μητέρα να προβαίνει άμεσα σε καταγγελία του περιστατικού.

Το ίδιο συνέβη το τελευταίο διάστημα σε μια 15χρονη από την Κατερίνη, η οποία δυστυχώς έπαιξε το παιχνίδι. Το άγνωστο προφίλ ζήτησε στην μικρή να χαράξει τα πόδια της με ξυράφι και να πάρει χάπια.

Πράξεις τις οποίες και έκανε, χωρίς ευτυχώς να της κοστίσουν την ζωή. 

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Η προεδρική μάχη άρχισε- Το μεγάλο παζλ των συμμαχιών και η μετακίνηση των κομματικών ισορροπιών

Η προεδρική μάχη άρχισε- Το μεγάλο παζλ των συμμαχιών και η μετακίνηση των κομματικών ισορροπιών

Η πολιτική αναδιάταξη μετά τις βουλευτικές εκλογές, ανοίγει πρόωρα τον δρόμο για το 2028- Αννίτα Δημητρίου- Αβέρωφ Νεοφύτου και Γιώργος Παμπορίδης, βρισκονται στο κάδρο του ΔΗΣΥ. Το ΑΚΕΛ μετρά επιλογές, ο Οδυσσέας Μιχαηλίδης κρατά ανοιχτό το χαρτί και ΕΔΕΚ-ΔΗΠΑ επανεξετάζουν τη σχέση τους με την κυβέρνηση. Κάπως έτσι διαμορφώνεται το σκηνικό, μέχρι αυτή τη στιγμή. Αν και οι προεδρικές εκλογές του 2028, είναι ακόμη μακριά, πολιτικά, όμως, έχουν ήδη αρχίσει.

BEST OF TOTHEMAONLINE