Λαμβάνει διαστάσεις η «Μπλε Φάλαινα» στην Ελλάδα – Κάλεσαν 14χρονο αγόρι να συμμετάσχει στο επικίνδυνο παιχνίδι – Χάραξε με λεπίδα τα πόδια της 15χρονη

Λαμβάνει διαστάσεις η «Μπλε Φάλαινα» στην Ελλάδα – Κάλεσαν 14χρονο αγόρι να συμμετάσχει στο επικίνδυνο παιχνίδι – Χάραξε με λεπίδα τα πόδια της 15χρονη

Μητέρα 14χρονου αγοριού κατήγγειλε στις Αρχές πως άγνωστος προσκάλεσε τον ανήλικο γιο της να συμμετάσχει στο διαδικτυακό παιχνίδι «Μπλε Φάλαινα».

Καταγγελία στη Δίωξη Ηλεκτρονικού Εγκλήματος της ΕΛΑΣ έκανε 54χρονη μητέρα, σύμφωνα με την οποία άγνωστος προσκάλεσε τον 14χρονο υιό της να συμμετάσχει στο διαδικτυακό παιχνίδι «Μπλε Φάλαινα».

Διαδικτυακό παιχνίδι που είναι υπεύθυνο για τις αυτοκτονίες δεκάδων παιδιών σε όλο τον κόσμο.

Όπως αναφέρεται στην καταγγελία, το 14χρονο αγόρι δέχθηκε μήνυμα μέσω των μέσων κοινωνικής δικτύωσης από άγνωστο προφίλ, το οποίο του συστήθηκε ως «Μπλε Φάλαινα». 

Το μήνυμα παρότρυνε τον 14χρονο να χαστουκίσει τον εαυτό του στο πρόσωπο. Ο μικρός δεν το έπραξε και ανέφερε αμέσως στην μητέρα του, το περιστατικό. 

Όταν η 54χρονη μητέρα προσπάθησε να διαβάσει το περιεχόμενο της συνομιλίας, αντιλήφθηκε πως η συνομιλία είχε διαγραφεί και το προφίλ είχε «μπλοκαριστεί». Όπως αναφέρουν ελληνικά μέσα ενημέρωσης, η 54χρονη δήλωσε πως «η όλη συνομιλία δεν κράτησε παραπάνω από μισή ώρα» με την μητέρα να προβαίνει άμεσα σε καταγγελία του περιστατικού.

Το ίδιο συνέβη το τελευταίο διάστημα σε μια 15χρονη από την Κατερίνη, η οποία δυστυχώς έπαιξε το παιχνίδι. Το άγνωστο προφίλ ζήτησε στην μικρή να χαράξει τα πόδια της με ξυράφι και να πάρει χάπια.

Πράξεις τις οποίες και έκανε, χωρίς ευτυχώς να της κοστίσουν την ζωή. 

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

LIVE: Σε επιφυλακή η Κύπρος - Ευρωπαϊκή ασπίδα αναπτύσσεται γύρω από το νησί - Πυραυλικές επιθέσεις Ιράν και βομβαρδισμοί Ισραήλ

LIVE: Σε επιφυλακή η Κύπρος - Ευρωπαϊκή ασπίδα αναπτύσσεται γύρω από το νησί - Πυραυλικές επιθέσεις Ιράν και βομβαρδισμοί Ισραήλ

Μαίνεται για έβδομη ημέρα ο πόλεμος στη Μέση Ανατολή, με τις ΗΠΑ και το Ισραήλ να συνεχίζουν τους βομβαρδισμούς στο Ιράν και τις ισραηλινές δυνάμεις να σφυροκοπούν τον Λίβανο, ενώ η Τεχεράνη απαντά με επιθέσεις με drones και πυραύλους εναντίον αμερικανικών στόχων σε χώρες του Κόλπου και του Ισραήλ, πλήττοντας το Τελ Αβίβ, το Αμπού Ντάμπι, το Ντουμπάι, το Κουβέιτ, το Μπαχρέιν και τη Σαουδική Αραβία. Την ίδια στιγμή, η άμυνα της ΚΔ συνεχίζει να ενισχύεται από στρατιωτικές δυνάμεις που στέλνουν ευρωπαϊκές χώρες. Δείτε όλες τις εξελίξεις στο ThemaOnline:

BEST OF TOTHEMAONLINE