Το συγκινητικό μήνυμα της οικογένειας του αδικοχαμένου αστυνομικού Χρίστου Χρίστου προς το κοινό - ΦΩΤΟ

Το συγκινητικό μήνυμα της οικογένειας του αδικοχαμένου αστυνομικού Χρίστου Χρίστου προς το κοινό - ΦΩΤΟ

Μπορεί ο πόνος να είναι μεγάλος και αβάσταχτος για την απώλεια του αγαπημένου τους προσώπου όμως η οικογένεια του αδικοχαμένου και πρόωρα αποβιώσαντα αστυνομικού Χρίστου Χρίστου δεν ξέχασε την αμέριστη αγάπη και συμπαράσταση που επέδειξε ο κόσμος απέναντι στο δράμα τους.

Η οικογένεια του Χρίστου λοιπόν θέλησε με δημόσιο ευχαριστήριο μήνυμα μέσω των εφημερίδων «Φιλελεύθερος» και «Πολίτης» να δείξει την ευγνωμοσύνη της σε όσους παρέστησαν στην κηδεία και τίμησαν τον λατρεμένο τους γιό, σύζυγο και πατέρα.

Συγκεκριμένα η οικογένεια γράφει:

«Ευχαριστούμε θερμά όλους όσοι παρέστησαν στην κηδεία, κατέθεσαν στεφάνια και λουλούδια, έκαναν εισφορές ή με οποιονδήποτε άλλο τρόπο μας συμπαραστάθηκαν  στο βαρύ πένθος για τον θάνατο του πολυαγαπημένου μας Χρίστου».

Υπενθυμίζουμε ότι ο αστυφύλακας Χρίστος Χρίστου απεβίωσε ξαφνικά τα ξημερώματα της Τρίτης 16/5.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Για τρίτη φορά στο πένθος μέσα σε έξι μήνες – Η αντίδραση μελών της Τροχαίας στο fb

Ραγίζουν καρδίες τα λόγια των συναδέλφων του άτυχου Χρίστου – «Χριστάρα μου…δεν θα σε ξεχάσω ποτέ»

Το ευχαριστήριο μήνυμα της οικογένειας:

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

ΠτΔ σε Γερμανό Πρέσβη: «Θα συνεχίσουμε τον στενό συντονισμό ενόψει Κυπριακής Προεδρίας ΕΕ»

ΠτΔ σε Γερμανό Πρέσβη: «Θα συνεχίσουμε τον στενό συντονισμό ενόψει Κυπριακής Προεδρίας ΕΕ»

Ο περαιτέρω εμπλουτισμός και η εμβάθυνση της διμερούς συνεργασίας Λευκωσίας-Βερολίνου σε όλους τους τομείς αμοιβαίου ενδιαφέροντος αποτελεί προτεραιότητα για την Κυβέρνηση, δήλωσε την Παρασκευή ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης, παραλαμβάνοντας τα διαπιστευτήρια του νέου Πρέσβη της Ομοσπονδιακής Δημοκρατίας της Γερμανίας, Δρ. Χανς-Πέτερ Γιούγκελ.