Spoiler Survivor: Νίκη στους Έλληνες παίκτες στο β' ημίχρονο! Ο τελικός νικητής; VIDEO

Spoiler Survivor: Νίκη στους Έλληνες παίκτες στο β' ημίχρονο! Ο τελικός νικητής; VIDEO

Με μόλις τρεις βαθμούς διαφορά κρίθηκε το α' ημίχρονο του ελληνοτουρκικού αγώνα. Ακολουθεί ο επαναληπτικός αγώνας, αλλά νικήτρια ομάδα θα είναι εκείνη που θα έχει κερδίσει δύο αγώνες.

Ο αγώνας που παρακολουθήσαμε την Πέμπτη, 18 -5, ήταν ομολογουμένως δύσκολος. Απαιτούσε ταχύτητα, ευλυγισία, ισορροπία και ευστοχία και οι Τούρκοι κατάφεραν να επικρατήσουν, παρόλο που ξεκίνησαν με ένα σκορ 6-1. 

Εντούτοις η ελληνική ομάδα κατάφερε να γυρίσει το παιχνίδι και να κάνει συνολικά 7 νίκες, με τις τρεις να είναι του Ντάνου, ο οποίος ήταν σε εξαιρετική φόρμα.

Την Παρασκευή, 19-5,  θα παρακολουθήσουμε τον επαναληπτικό αγώνα του  Survivor μεταξύ Ελλάδας – Τουρκίας. Το μεσημέρι, η Κλεοπάτρα Πατλάκη αποκάλυψε στην εκπομπή La Biri ότι απόψε νικά η Ελλάδα την Τουρκία με σκορ 10 – 8.

Σε αυτή την περίπτωση, λοιπόν, θα πρέπει να διεξαχθεί ένας τρίτος αγώνας μικρότερης διάρκειας προκειμένου να αναδειχθεί ο τελικός νικητής. Από την εκπομπή της Χριστίνας Λαμπίρη μάθαμε ότι στον τρίτο αγώνα Survivor Ελλάδα Τουρκία νικητές με 2-1 θα αναδειχθούν οι Έλληνες! 

Πάρτε μια γεύση από το αγώνισμα που θα παρακολουθήσουμε την Παρασκευή το βράδυ: 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

LIVE: Σε επιφυλακή η Κύπρος - Ευρωπαϊκή ασπίδα αναπτύσσεται γύρω από το νησί - Πυραυλικές επιθέσεις Ιράν και βομβαρδισμοί Ισραήλ

LIVE: Σε επιφυλακή η Κύπρος - Ευρωπαϊκή ασπίδα αναπτύσσεται γύρω από το νησί - Πυραυλικές επιθέσεις Ιράν και βομβαρδισμοί Ισραήλ

Μαίνεται για έβδομη ημέρα ο πόλεμος στη Μέση Ανατολή, με τις ΗΠΑ και το Ισραήλ να συνεχίζουν τους βομβαρδισμούς στο Ιράν και τις ισραηλινές δυνάμεις να σφυροκοπούν τον Λίβανο, ενώ η Τεχεράνη απαντά με επιθέσεις με drones και πυραύλους εναντίον αμερικανικών στόχων σε χώρες του Κόλπου και του Ισραήλ, πλήττοντας το Τελ Αβίβ, το Αμπού Ντάμπι, το Ντουμπάι, το Κουβέιτ, το Μπαχρέιν και τη Σαουδική Αραβία. Την ίδια στιγμή, η άμυνα της ΚΔ συνεχίζει να ενισχύεται από στρατιωτικές δυνάμεις που στέλνουν ευρωπαϊκές χώρες. Δείτε όλες τις εξελίξεις στο ThemaOnline:

BEST OF TOTHEMAONLINE