Σύλληψη 31χρονου κάτοικου Λεμεσού - Μετέφερε παράνομους μετανάστες με το όχημα του

Σύλληψη 31χρονου  κάτοικου Λεμεσού - Μετέφερε παράνομους μετανάστες με το όχημα του

Ο 31χρονος φαίνεται να εμπλέκεται σε υπόθεση συνωμοσίας προς διάπραξη κακουργήματος και υποβοήθησης εισόδου και παραμονής στο έδαφος της Δημοκρατίας.

Συνελήφθη χθες με δικαστικό ένταλμα και τέθηκε υπό κράτηση 31χρονος κάτοικος Λεμεσού, για διευκόλυνση των ανακρίσεων σχετικά με διερευνώμενη υπόθεση συνωμοσίας προς διάπραξη κακουργήματος και υποβοήθησης εισόδου και παραμονής στο έδαφος της Δημοκρατίας.
 
Συγκεκριμένα, γύρω στις 5.20μ.μ. χθες μέλη της Αστυνομίας ανέκοψαν για έλεγχο αυτοκίνητο που κινείτο σε δρόμο της επαρχίας Λάρνακας. Οδηγός του οχήματος ήταν ο 31χρονος, ενώ είχε ως συνεπιβάτες άλλα τρεις αλλοδαποί, ηλικίας 24, 21 και 41 ετών. Από εξετάσεις που διενεργήθηκαν, διαπιστώθηκε ότι οι τρεις, εισήλθαν παράνομα στο έδαφος της Δημοκρατίας, μέσω κατεχομένων. 
 
Όλοι οι επιβάτες του οχήματος, συνελήφθησαν για αυτόφωρο αδίκημα και τέθηκαν υπό κράτηση. Εναντίον του 31χρονου, εξασφαλίστηκε δικαστικό ένταλμα σύλληψης, δυνάμει του οποίου συνελήφθη και τέθηκε υπό κράτηση.


Ο Αστυνομικός Σταθμός Ορόκλινης διερευνά την υπόθεση.
 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

Προετοιμάζουν το έδαφος για τη Γενεύη - Νέα συνάντηση των διαπραγματευτών

Προετοιμάζουν το έδαφος για τη Γενεύη - Νέα συνάντηση των διαπραγματευτών

Νέα συνάντηση θα έχουν την Πέμπτη οι διαπραγματευτές Μενέλαος Μενελάου και Γκιουνές Ονάρ.

BEST OF TOTHEMAONLINE