Η πρόταση της ΑΕΛ στην Μπράγκα για Φορτούνα και οι απαιτήσεις των Πορτογάλων

Η πρόταση της ΑΕΛ στην Μπράγκα για Φορτούνα και οι απαιτήσεις των Πορτογάλων

strong>Ένα από τα… «καυτά ζητήματα» στο κεφάλαιο του προγραμματισμού στην ΑΕΛ ενόψει της νέας σεζόν, είναι ασφαλώς η περίπτωση του Νούριο Φορτούνα.

Ο 22χρονος Πορτογάλος αριστερός μπακ-χαφ, ο οποίος με εξαίρεση το… εφιαλτικό δίμηνο Φεβρουαρίου-Μαρτίου, έκανε φέτος μία πολύ καλή σεζόν και «έκλεψε τις εντυπώσεις», αποκτήθηκε ως γνωστό από τη Μπράγκα με τη μορφή δανεισμού για έναν χρόνο.

strong>Διαβάστε περισσότερα στο ThemaSports.com, πατώντας ΕΔΩ.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

ΠτΔ: «Η Κυβέρνηση αντέδρασε άμεσα και με αποφασιστικότητα για την αντιμετώπιση της λειψυδρίας»

ΠτΔ: «Η Κυβέρνηση αντέδρασε άμεσα και με αποφασιστικότητα για την αντιμετώπιση της λειψυδρίας»

Άμεσα και με αποφασιστικότητα αντέδρασε η Κυβέρνηση για την αντιμετώπιση της λειψυδρίας δήλωσε την Τρίτη, στην Πάφο, ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, σημειώνοντας πως ένα από τα πλέον σημαντικά έργα είναι η εγκατάσταση κινητής μονάδας αφαλάτωσης στην Κισσόνεργα ύψους €14,7 εκατ., έργο που βρίσκεται ήδη σε εξέλιξη και θα ολοκληρωθεί στα τέλη Οκτωβρίου, όπως είπε.

BEST OF TOTHEMAONLINE