ΠΡΟΣΟΧΗ: Αν δείτε μεγάλη αστυνομική δύναμη στους δρόμους μην ανησυχήσετε

ΠΡΟΣΟΧΗ: Αν δείτε μεγάλη αστυνομική δύναμη στους δρόμους μην ανησυχήσετε

Στους δρόμους ήταν την Πέμπτη 18/5, αρκετή Αστυνομία, κάτι που προκάλεσε ανησυχία στο κοινό.

Συγκεκριμένα, από το πρωί της Πέμπτης 18/5, αρκετή Αστυνομική δύναμη, βρισκόταν στους δρόμους της Κύπρου, αλλά κυρίως της Λευκωσίας, και πολλοί ήταν οι πολίτες, που αφού δεν γνώριζαν τι συμβαίνει, ανησύχησαν.

Ωστόσο, προς καθησύχασή του κοινού, να ενημερώσουμε ότι, η Αστυνομία βρισκόταν στους δρόμους, λόγω των επισκέψεων του Ιταλού Υφυπουργού Εξωτερικών, του Υπουργού Εξωτερικών Ελλάδας Νίκος Κοτζιάς κ.α., στο νησί για συνομιλίες με τον ΠτΔ. 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Σε ετοιμότητα τα ΗΕ για το αδιέξοδο: Οι 4 πυλώνες της ΟΥΝΦΙΚΥΠ και το ραντεβού του Απριλίου

Σε ετοιμότητα τα ΗΕ για το αδιέξοδο: Οι 4 πυλώνες της ΟΥΝΦΙΚΥΠ και το ραντεβού του Απριλίου

Τα Ηνωμένα Έθνη είναι έτοιμα να διευκολύνουν οποιαδήποτε συνάντηση, ανά πάσα στιγμή, δήλωσε την Παρασκευή ο Ειδικός Αντιπρόσωπος του ΓΓ των ΗΕ στην Κύπρο Χασίμ Ντιάν, μετά από συνάντησή του με τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας, Νίκο Χριστοδουλίδη στο Προεδρικό Μέγαρο.

BEST OF TOTHEMAONLINE