Στον πόλεμο κατά του Ισλαμικού Κράτους η Κύπρος – Βάση στο νησί θέλει η Γερμανία

Στον πόλεμο κατά του Ισλαμικού Κράτους η Κύπρος – Βάση στο νησί θέλει η Γερμανία

Γερμανική «αντί- ΙΚ» βάση σχεδιάζει το Υπουργείο Άμυνας της χώρας.

Λίστα με οκτώ τοποθεσίες που «σχεδιάζει» να κάνει βάσεις για τον πόλεμο εναντίων του Ισλαμικού Κράτους, δημοσίευσε η Γερμανίδα υπουργός Άμυνας.

Σύμφωνα με την ιστοσελίδα «Russian Today» (RT), η Γερμανίδα υπουργός Άμυνας Ούρσουλα Φον Ντερ Λέιερ, ανέφερε πως οι «βάσεις» θα χρησιμοποιούνται για την μετακίνηση αεροσκαφών που υποστηρίζουν τις αποστολές εναντίων του Ισλαμικού Κράτους.

Η Γερμανία προβαίνει σε αυτή την κίνηση μετά την απαγόρευση της Τουρκίας να επισκεφτούν Γερμανοί τα στρατεύματα στη βάση του Incirlik.

Η Τουρκία μπλόκαρε την κάθοδο των Γερμανών στη περιοχή, κατόπιν παροχής ασύλου σε Τούρκους πραξικοπηματίες από την Γερμανία. 

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

Ουδέν νεότερο για το άνοιγμα νέων σημείων διέλευσης - Στον αναπνευστήρα τα ΜΟΕ ενόψει Γενεύης -Άγνωστες οι επιδιώξεις Γκουτέρες

Ουδέν νεότερο για το άνοιγμα νέων σημείων διέλευσης - Στον αναπνευστήρα τα ΜΟΕ ενόψει Γενεύης -Άγνωστες οι επιδιώξεις Γκουτέρες

Ακόμα μια συνάντηση χωρίς αποτέλεσμα για τη διάνοιξη νέων σημείων διέλευσης, είχαν την Πέμπτη οι διαπραγματευτές της ελληνοκυπριακής και της τουρκοκυπριακής πλευράς, Μενέλαος Μενελάου και Γκιουνές Ονάρ, ενόψει της διευρυμένης συνάντησης για το κυπριακό, που θα πραγματοποιηθεί τον ερχόμενο Μάρτιο, στη Γενεύη.

BEST OF TOTHEMAONLINE