Ο γάμος της Αριστοτέλους θα μεταδοθεί από τον Alpha Κύπρου - Ποια η αλήθεια;

Ο γάμος της Αριστοτέλους θα μεταδοθεί από τον Alpha Κύπρου - Ποια η αλήθεια;

Την Πέμπτη, 1η Ιουνίου η παρουσιάστρια του «Με αγάπη Χριστιάνα» παντρεύεται. Η εκπομπή της θα προβληθεί κανονικά... Από την Λεμεσό ή από τα Λατσιά;

Η Χριστιάνα Αριστοτέλους και ο Γιώργος Εφραίμ θα ενωθούν με τα δεσμά του γάμου όπως όλοι γνωρίζουμε στις 1 Ιουνίου 2017 στην εκκλησία της Αγίας Νάπας στην Λεμεσό.

Η εκπομπή της στον Alpha Κύπρου θα προβληθεί κανονικά, αφού κάποιοι από τους συνεργάτες της θα μείνουν πίσω παρουσιάζοντας την εκπομπή.

Σύμφωνα με πληροφορίες που φθάνουν στο ThemaOnline υπάρχει το ενδεχόμενο οι τηλεθεατές να απολαύσουν στιγμιότυπα από τον γάμο του ζευγαριού κατά το τέλος της εκπομπής, αφού η Χριστιάνα Αριστοτέλους θα καταφθάσει στην εκκλησία στις 6 το απόγευμα της Πέμπτης, δηλαδή την ώρα που η εκπομπή «Με αγάπη Χριστιάνα» ολοκληρώνεται.

Κάποιος από τους συνεργάτες της ίσως βγει στον αέρα της εκπομπής για να μεταφέρει το κλίμα...

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

Ανάλυση: Καταστατικό συνέδριο ΔΗΣΥ με δείγματα πολιτικού ρεβανσισμού – Οι διαγραφές υπουργών και η αυτοπαγίδευση

Ανάλυση: Καταστατικό συνέδριο ΔΗΣΥ με δείγματα πολιτικού ρεβανσισμού – Οι διαγραφές υπουργών και η αυτοπαγίδευση

Δύο χρόνια μετά τις προεδρικές εκλογές και τα όσα τον «πλήγωσαν», ο ΔΗΣΥ έλαβε την απόφαση μέσα από το καταστατικό συνέδριο που πραγματοποιήθηκε το Σάββατο, να πράξει  αυτό, που δεν τολμούσε να πράξει, αμέσως μετά τις εκλογές.

BEST OF TOTHEMAONLINE