Ο βασιλιάς της Ολλανδίας αποκάλυψε το μυστικό του -Η «διπλή» ζωή που κάνει τα τελευταία 21 χρόνια

Ο βασιλιάς της Ολλανδίας αποκάλυψε το μυστικό του -Η «διπλή» ζωή που κάνει τα τελευταία 21 χρόνια

Πολλοί έχουν ακούσει τη φωνή του. Αλλά δύσκολα θα κατάλαβαν ότι ένας γαλαζοαίματος βρισκόταν στο πιλοτήριο του αεροπλάνου που τους μετέφερε στον προορισμό τους.

Ο βασιλιάς της Ολλανδίας αποκάλυψε ότι κάνει μία μυστική διπλή ζωή, καθώς είναι συγκυβερνήτης της KLM. Για 21 χρόνια, ο Γουλιέλμος-Αλέξανδρος δύο φορές τον μήνα «πετάει» μεταφέροντας επιβάτες σε πτήσεις προς κοντινούς προορισμούς της ολλανδικής αεροπορικής εταιρείας.

Αν και κατά τη διάρκεια των ταξιδιών μιλούσε στους επιβάτες, όπως επιβάλει ο ρόλος του, η παρουσία του βασιλιά στο πιλοτήριο δεν αποκαλύφθηκε ποτέ, γράφει το Sky News.

Πλέον, η KLM καταργεί σταδιακά τον στόλο των Fokker 70, των μικρών αεροσκαφών τα οποία πιλόταρε ο Γουλιέλμος- Αλέξανδρος. Ο 50χρονος βασιλιάς περιέγραψε αυτές τις περιστασιακές πτήσεις ως ένα «χόμπι» που του επέτρεπε να χαλαρώνει από τα καθήκοντά του.

Ομως, ξεκαθάρισε ότι δεν σκοπεύει να εκπαιδευθεί στο πώς να πιλοτάρει κάποιο μεγαλύτερο αεροσκάφος, καθώς οι πτήσεις αυτές θα περιελάμβαναν διανυκτέρευση αλλού, κάτι που σημαίνει ότι δεν θα μπορούσε να επιστρέψει εγκαίρως στην Ολλανδία σε περίπτωση επείγουσας κατάστασης.  

Οσο για το πώς κατάφερε να κρατήσει κρυφό αυτό το «χόμπι» του, εξήγησε στην εφημερίδα De Telegraaf: «Το πλεονέκτημα είναι ότι μπορώ να πω πάντα πως μιλώ εκ μέρους του κυβερνήτη και του πληρώματος, οπότε δεν χρειάζεται να αναφέρω το όνομά μου. Αλλωστε, οι περισσότεροι επιβάτες δεν ακούνε καν».


Netherlands: King Willem-Alexander visits a wind tunnel in Marknesse

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Χριστοδουλίδης για ΑΤΑ: «Δεν υπάρχει καμιά διγλωσσία της Κυβέρνησης» - «Χωρίς διάλογο δεν μπορεί να βρεθεί λύση»

Χριστοδουλίδης για ΑΤΑ: «Δεν υπάρχει καμιά διγλωσσία της Κυβέρνησης» - «Χωρίς διάλογο δεν μπορεί να βρεθεί λύση»

Είμαστε εδώ για να μεταρρυθμίσουμε το κράτος με ένα και μοναδικό στόχο: να εξυπηρετήσουμε τους πολίτες της Κυπριακής Δημοκρατίας, είπε απόψε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης.

BEST OF TOTHEMAONLINE