ΚΑΙΡΟΣ: Βροχές ακόμη και καταιγίδες προβλέπει η Μετεωρολογική – Διαβάστε αναλυτικά την πρόβλεψη

ΚΑΙΡΟΣ: Βροχές ακόμη και καταιγίδες προβλέπει η Μετεωρολογική – Διαβάστε αναλυτικά την πρόβλεψη

Ασταθής αέρια μάζα αρχίζει να επηρεάζει την περιοχή. Την Πέμπτη και την Παρασκευή στην ατμόσφαιρα θα αιωρείται σκόνη.

Την Πέμπτη 18/05 ο καιρός θα είναι κατά διαστήματα συννεφιασμένος με τοπικές βροχές, ενώ το απόγευμα αναμένονται και καταιγίδες. Οι άνεμοι θα πνέουν βορειοδυτικοί ως βορειοανατολικοί αρχικά ασθενείς, 3 μποφόρ, για να καταστούν μέχρι το μεσημέρι μέτριοι μέχρι ισχυροί, 4 με 5 μποφόρ. Η θάλασσα θα είναι λίγο ταραγμένη και αργότερα στα προσήνεμα μέχρι ταραγμένη. Η θερμοκρασία θα ανέλθει στους 27 βαθμούς στο εσωτερικό, γύρω στους 25 στα παράλια και στους 22 βαθμούς τα ψηλότερα ορεινά.

Το βράδυ ο καιρός θα είναι μερικώς συννεφιασμένος και δεν αποκλείεται να πέσουν μεμονωμένες βροχές, κυρίως στα ορεινά. Οι άνεμοι θα πνέουν βορειοδυτικοί ως βόρειοι γενικά ασθενείς και τοπικά μέχρι μέτριοι, 3 με 4 μποφόρ. Η θάλασσα θα είναι λίγο ταραγμένη. Η θερμοκρασία θα πέσει γύρω στους 17 βαθμούς στο εσωτερικό, τα νότια και ανατολικά παράλια, γύρω στους 15 στα υπόλοιπα παράλια και στους 14 στα ψηλότερα ορεινά.

Την Παρασκευή και το Σάββατο ο καιρός θα είναι κατά διαστήματα συννεφιασμένος με τοπικές βροχές, ενώ τις ώρες του απογεύματος αναμένονται και μεμονωμένες καταιγίδες. Σε περιοχή καταιγίδας πιθανό να πέσει και χαλάζι.

Την Κυριακή ο καιρός θα είναι κυρίως αίθριος αλλά τις ώρες του απογεύματος θα παρατηρούνται τοπικά αυξημένες νεφώσεις.

Η θερμοκρασία θα σημειώσει μικρή πτώση την Παρασκευή και το Σάββατο ενώ την Κυριακή θα σημειώσει μικρή άνοδο.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Κύμα επιθέσεων από Ιράν και Λίβανο στο Ισραήλ, χτυπήματα σε χώρες του Κόλπου - Σε επιφυλακή η Κύπρος

Κύμα επιθέσεων από Ιράν και Λίβανο στο Ισραήλ, χτυπήματα σε χώρες του Κόλπου - Σε επιφυλακή η Κύπρος

Η Μέση Ανατολή έχει πάρει φωτιά και η κατάσταση παραμένει ανεξέλεγκτη με το Ισραήλ και τις ΗΠΑ να εξαπολύουν συνεχείς επιθέσεις σε Ιράν και Λίβανο, την ώρα που η Τεχεράνη και η Χεζμπολάχ χτυπούν στο Τελ Αβίβ και στις χώρες του Κόλπου.  Παράλληλα σε επιφυλακή παραμένει η Κύπρος, με τις βρετανικές βάσεις να έχουν τεθεί σε καθεστώς αυξημένης ετοιμότητας, ενώ την ίδια ώρα αφίχθηκαν και ελικόπτερα τύπου Wildcat. Λεπτό προς λεπτό όλες οι εξελίξεις πιο κάτω:

BEST OF TOTHEMAONLINE