ΚΑΙΡΟΣ: Βροχές ακόμη και καταιγίδες προβλέπει η Μετεωρολογική – Διαβάστε αναλυτικά την πρόβλεψη

ΚΑΙΡΟΣ: Βροχές ακόμη και καταιγίδες προβλέπει η Μετεωρολογική – Διαβάστε αναλυτικά την πρόβλεψη

Ασταθής αέρια μάζα αρχίζει να επηρεάζει την περιοχή. Την Πέμπτη και την Παρασκευή στην ατμόσφαιρα θα αιωρείται σκόνη.

Την Πέμπτη 18/05 ο καιρός θα είναι κατά διαστήματα συννεφιασμένος με τοπικές βροχές, ενώ το απόγευμα αναμένονται και καταιγίδες. Οι άνεμοι θα πνέουν βορειοδυτικοί ως βορειοανατολικοί αρχικά ασθενείς, 3 μποφόρ, για να καταστούν μέχρι το μεσημέρι μέτριοι μέχρι ισχυροί, 4 με 5 μποφόρ. Η θάλασσα θα είναι λίγο ταραγμένη και αργότερα στα προσήνεμα μέχρι ταραγμένη. Η θερμοκρασία θα ανέλθει στους 27 βαθμούς στο εσωτερικό, γύρω στους 25 στα παράλια και στους 22 βαθμούς τα ψηλότερα ορεινά.

Το βράδυ ο καιρός θα είναι μερικώς συννεφιασμένος και δεν αποκλείεται να πέσουν μεμονωμένες βροχές, κυρίως στα ορεινά. Οι άνεμοι θα πνέουν βορειοδυτικοί ως βόρειοι γενικά ασθενείς και τοπικά μέχρι μέτριοι, 3 με 4 μποφόρ. Η θάλασσα θα είναι λίγο ταραγμένη. Η θερμοκρασία θα πέσει γύρω στους 17 βαθμούς στο εσωτερικό, τα νότια και ανατολικά παράλια, γύρω στους 15 στα υπόλοιπα παράλια και στους 14 στα ψηλότερα ορεινά.

Την Παρασκευή και το Σάββατο ο καιρός θα είναι κατά διαστήματα συννεφιασμένος με τοπικές βροχές, ενώ τις ώρες του απογεύματος αναμένονται και μεμονωμένες καταιγίδες. Σε περιοχή καταιγίδας πιθανό να πέσει και χαλάζι.

Την Κυριακή ο καιρός θα είναι κυρίως αίθριος αλλά τις ώρες του απογεύματος θα παρατηρούνται τοπικά αυξημένες νεφώσεις.

Η θερμοκρασία θα σημειώσει μικρή πτώση την Παρασκευή και το Σάββατο ενώ την Κυριακή θα σημειώσει μικρή άνοδο.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Το «Rising Lion» σέρνει στον όλεθρο τη Μέση Ανατολή – Ο μέχρι τώρα απολογισμός της σύγκρουσης Ισραήλ–Ιράν

Το «Rising Lion» σέρνει στον όλεθρο τη Μέση Ανατολή – Ο μέχρι τώρα απολογισμός της σύγκρουσης Ισραήλ–Ιράν

Οι δύο χώρες εξαπέλυσαν νέες εκατέρωθεν επιθέσεις από το Σάββατο το βράδυ μέχρι σήμερα Κυριακή, αλλά και πάλι νωρίς το απόγευμα – δημιουργώντας φόβους για γενικευμένη σύρραξη. Νωρίτερα, ο πρόεδρος των ΗΠΑ Ντόναλντ Τραμπ δήλωσε ότι η σύρραξη θα μπορούσε να τερματιστεί εύκολα, προειδοποιώντας την Τεχεράνη να μην χτυπήσει αμερικανικούς στόχους.

BEST OF TOTHEMAONLINE