Την Πέμπτη 18/5 οι συναντήσεις Έιντε με τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας και τον Τ/κ ηγέτη, λένε τα ΗΕ

Την Πέμπτη 18/5 οι συναντήσεις Έιντε με τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας και τον Τ/κ ηγέτη, λένε τα ΗΕ

Για την Πέμπτη 18/6 έχουν διευθετηθεί χωριστές συναντήσεις του Ειδικού Συμβούλου του ΓΓ του ΟΗΕ για το Κυπριακό Έσπεν Μπαρθ Έιντε με τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας Νίκο Αναστασιάδη και τον Τουρκοκύπριο ηγέτη Μουσταφά Ακιντζί, σύμφωνα με τα ΗΕ.

"Αύριο ο κ. Έιντε θα έχει χωριστές συναντήσεις με τους δύο ηγέτες," δήλωσε στο ΚΥΠΕ ο εκπρόσωπος Τύπου των ΗΕ Αλίμ Σιντίκ, προσθέτοντας ότι στις συναντήσεις θα γίνει μια επανεκτίμηση των σημερινών συζητήσεων και αναμένεται να συμφωνηθούν τα επόμενα βήματα.

Όπως ανέφερε, δεν έχει μέχρι στιγμής καθοριστεί η ώρα των συναντήσεων.

Νωρίτερα ο Πρόεδρος Αναστασιάδης, σε δηλώσεις του μετά τη συνάντηση με τον κ. Ακιντζί, είπε πως ο Ειδικός Σύμβουλος του ΓΓ του ΟΗΕ ανέλαβε να έχει τις επόμενες των ημερών διαβουλεύσεις με τα δυο μέρη για να διαφανεί κατά πόσον υπάρχει προοπτική μιας ουσιαστικής, αλλά και δημιουργικής συνάντησης που να μας οδηγήσει στο ποθητό αποτέλεσμα.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

Η Γενεύη δεν θα είναι το τέλος του δρόμου για το κυπριακό- Πανέτοιμη η Λευκωσία για όλα τα σενάρια- Τηλεφωνική επικοινωνία Χριστοδουλίδη, με τον ΓΓ των ΗΕ

Η Γενεύη δεν θα είναι το τέλος του δρόμου για το κυπριακό- Πανέτοιμη η Λευκωσία για όλα τα σενάρια- Τηλεφωνική επικοινωνία Χριστοδουλίδη, με τον ΓΓ των ΗΕ

Τη θέση ότι η Λευκωσία είναι πανέτοιμη για όλα τα σενάρια, για όλες τις ενδεχόμενες και μη εκπλήξεις εξέφρασε ο Πρόεδρος Χριστοδουλίδης στα πλαίσια της διακαναλικής συνέντευξης που παραχώρησε το βράδυ της Τετάρτης, στους πέντε μεγάλους τηλεοπτικούς σταθμούς.

BEST OF TOTHEMAONLINE