Νέα τραγωδία στην άσφαλτο: Νεκρός ο οδηγός του οχήματος που προσέκρουσε σε κιγκλίδωμα - Δείτε φωτογραφία
Νέα τραγωδία σημειώθηκε στην άσφαλτο με θύμα 62χρονο αλλοδαπό μόνιμο κάτοικο Κύπρου.
Όπως αναφέρουν αυτόπτες μάρτυρες, από τα άγρια επεισόδια τραυματίστηκαν 9 άνθρωποι, εκ των οποίων οι 2 σοβαρά.
Σύμφωνα με αυτόπτες μάρτυρες, όλα έγιναν όταν οι άνδρες της ασφαλείας του Τούρκου Προέδρου που φορούσαν μαύρα κοστούμια, μαύρες γραβάτες και ασορτί γυαλιά, την «έπεσαν» σε διαδηλωτές που κρατούσαν τη σημαία των Κουρδικών πολιτοφυλακών της Συρίας και φώναζαν συνθήματα εναντίον του προέδρου της Τουρκίας.
Τοπικό δίκτυο που συνεργάζεται με το NBC ανέφερε ότι εκείνη την ώρα ο Ερντογάν βρισκόταν μέσα στην κατοικία του Τούρκου πρεσβευτή.
Ο εκπρόσωπος της αστυνομίας, Ντάστιν Στέρνμπεκ, είπε ότι το επεισόδιο ξέσπασε μεταξύ δύο αντιπάλων ομάδων, χωρίς να δώσει λεπτομέρειες. Είπε ότι συνελήφθησαν δύο άτομα, στο ένα εκ των οποίων απαγγέλθηκαν κατηγορίες για επίθεση σε αστυνομικό όργανο.
Από star.gr
Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις