Νέο μετεωρολογικό δελτίο μέχρι το Σαββατοκύριακο - Δυστυχώς χαλάει δραματικά ο καιρός!

Νέο μετεωρολογικό δελτίο μέχρι το Σαββατοκύριακο - Δυστυχώς χαλάει δραματικά ο καιρός!

Ασταθής αέρια µάζα αναµένεται να επηρεάσει την περιοχή.

Την Πέµπτη και την Παρασκευή στην ατµόσφαιρα θα αιωρείται και σκόνη.

Το απόγευµα της Τετάρτης 17/5 ο καιρός θα είναι κυρίως αίθριος αλλά παροδικά θα παρατηρούνται αυξηµένες µέσες νεφώσεις.

Οι άνεµοι θα πνέουν νοτιοδυτικοί ως βορειοδυτικοί, ασθενείς µέχρι µέτριοι 3 µε 4 µποφόρ αλλά στα προσήνεµα παράλια µέχρι ισχυροί, 5 µποφόρ. Η θάλασσα θα είναι λίγο ταραγµένη.

Το βράδυ ο καιρός θα είναι µερικώς συννεφιασµένος, κυρίως από µέσες νεφώσεις και δεν αποκλείεται να πέσουν τοπικά ελαφρές βροχές.

Οι άνεµοι θα πνέουν κυρίως βορειοδυτικοί, ασθενείς 3 µποφόρ και τοπικά µέχρι µέτριοι, 4 µποφόρ. Η θάλασσα θα είναι µέχρι λίγο ταραγµένη.

Η θερµοκρασία θα πέσει γύρω στους 17 βαθµούς στο εσωτερικό, τα νότια και ανατολικά παράλια και γύρω στους 15 βαθµούς στα υπόλοιπα παράλια και τα ψηλότερα ορεινά.

Την Πέμπτη 18/5 ο καιρός θα είναι κατά διαστήµατα συννεφιασµένος µε µεµονωµένες βροχές, ενώ το απόγευµα αναµένονται και καταιγίδες.

Οι άνεµοι θα πνέουν βορειοδυτικοί ως βορειοανατολικοί, αρχικά ασθενείς 3 µποφόρ για να καταστούν µέχρι το απόγευµα µέτριοι µέχρι ισχυροί, 4 µε 5 µποφόρ.

Η θάλασσα θα είναι λίγο ταραγµένη και αργότερα στα προσήνεµα µέχρι ταραγµένη.

Η θερµοκρασία θα ανέλθει στους 27 βαθµούς στο εσωτερικό, γύρω στους 25 στα παράλια και στους 22 βαθµούς τα ψηλότερα ορεινά.

Την Παρασκευή 19/5 και το Σάββατο 20/5 ο καιρός θα είναι κατά διαστήµατα συννεφιασµένος µε τοπικές βροχές, ενώ τις ώρες του απογεύµατος αναµένονται και µεµονωµένες καταιγίδες. Σε περιοχή καταιγίδας πιθανό να πέσει και χαλάζι.

Την Κυριακή 21/5 ο καιρός θα είναι κυρίως αίθριος αλλά τις ώρες του απογεύµατος θα παρατηρούνται τοπικά αυξηµένες νεφώσεις.

Η θερµοκρασία θα κυµανθεί στα ίδια επίπεδα το τριήµερο, που είναι γύρω στους 2 βαθµούς κάτω από τα κανονικά εποχής.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Συνταξιοδοτικό: «Αγκάθια» και ερωτήματα στο τραπέζι - Τι ζητούν οι κοινωνικοί εταίροι

Συνταξιοδοτικό: «Αγκάθια» και ερωτήματα στο τραπέζι - Τι ζητούν οι κοινωνικοί εταίροι

Καταθέτουν απορίες στο Υπουργείο Εργασίας και ζητούν διευκρινίσεις οι κοινωνικοί εταίροι για τη συνταξιοδοτική μεταρρύθμιση, μετά την παρουσίαση του προσχεδίου του νομοσχεδίου την Τετάρτη. Μιλώντας στο ΚΥΠΕ, εκπρόσωποι των κοινωνικών εταίρων αναφέρθηκαν στα πρώτα κενά που εντοπίζουν από τα όσα μέχρι σήμερα παρουσιάστηκαν, υπογραμμίζοντας, ωστόσο, τη θετική διάθεση για εξεύρεση συγκλίσεων εντός των χρονικών πλαισίων που ορίστηκαν.

BEST OF TOTHEMAONLINE