Θλιβερό: Δυσκολεύεται ακόμα και να μιλήσει η Νανά Καραγιάννη! VIDEO

Θλιβερό: Δυσκολεύεται ακόμα και να μιλήσει η Νανά Καραγιάννη! VIDEO

Η παρουσιάστρια εισήχθη στο νοσοκομείο και δίνει μια ακόμα μάχη με τη βοήθεια των γιατρών...

Η Νανά Καραγιάννη εισήχθη στο νοσοκομείο Αγία Όλγα με λοίμωξη του αναπνευστικού. Σύμφωνα με το «Φτιάξε καφέ να στα πω», η Νανά Καραγιάννη παραμένει στο νοσοκομείο Αγία Όλγα, στη Β΄Παθολογική Κλινική, με λοίμωξη στο αναπνευστικό.

Και όπως ειπώθηκε: «Παίρνει κατάλληλη φαρμακευτική αγωγή για να αντιμετωπίσει αυτό το πρόβλημα που τη βασανίζει τις τελευταίες μέρες. Έχει δίπλα την οικογένειά της και τους φίλους της. Δίνει ξανά τον αγώνα της, είναι μαχήτρια το έχει αποδείξει και της ευχόμαστε περαστικά και της στέλνουμε όλη τη θετική μας ενέργεια».

Μας προβληματίζει η αποκάλυψη ότι η Νανά δυσκολεύεται ακόμα και να μιλήσει…

Δείτε όλα όσα ειπώθηκαν στο video που ακολουθεί:



 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Προεδρικό: Σεβαστό το αποτέλεσμα των εκλογών – Συνεχίζεται η συνεργασία με ΕΔΕΚ και ΔΗΠΑ εκτός Βουλής

Προεδρικό: Σεβαστό το αποτέλεσμα των εκλογών – Συνεχίζεται η συνεργασία με ΕΔΕΚ και ΔΗΠΑ εκτός Βουλής

Η Κυβέρνηση θα έχει συνεργασία σε όλα τα επίπεδα και με όλα τα κόμματα, όπου μπορούν και συμπίπτουν σε θέματα του προγράμματός της, δήλωσε την Τρίτη στο ΚΥΠΕ ο Διευθυντής του Γραφείου Τύπου του Προέδρου της Δημοκρατίας, Βίκτωρας Παπαδόπουλος, προσθέτοντας ότι ο κυπριακός λαός φάνηκε στη συντριπτική του πλειοψηφία να εγκρίνει την ιδεολογικοπολιτική κατεύθυνση της Κυβέρνησης.

BEST OF TOTHEMAONLINE