Για εννέα σχεδόν ώρες συναντήθηκαν οι διαπραγματευτές, λέει ο 'Ειντε

Για εννέα σχεδόν ώρες συναντήθηκαν οι διαπραγματευτές, λέει ο 'Ειντε

Για εννέα σχεδόν ώρες συναντήθηκαν την Τρίτη 16/5 οι διαπραγματευτές των δύο κοινοτήτων, Ανδρέας Μαυρογιάννης και Οζντίλ Ναμί, σύμφωνα με ανάρτηση στο Twitter του Ειδικού Συμβούλου του ΓΓ του ΟΗΕ για την Κύπρο, 'Εσπεν Μπαρθ ‘Ειντε.

Όπως αναφέρει, οι διαπραγματευτές συναντήθηκαν για σχεδόν εννέα ώρες, προετοιμάζοντας την συνάντηση των ηγετών την Τετάρτη 17/5

Ο κ. 'Ειντε ανήρτησε επίσης φωτογραφία του ιδίου με τους διαπραγματευτές, την Ειδική Αντιπρόσωπο του ΓΓ του ΟΗΕ στην Κύπρο Ελίζαμπεθ Σπέχαρ, τον Γενικό Διευθυντή της Υπηρεσίας Στήριξης Διαρθρωτικών Μεταρρυθμίσεων της Γενικής Γραμματείας της Ευρωπαϊκής Επιτροπής, Maarten Verwey, τον εκπρόσωπο της Ευρωπαϊκής Επιτροπής για το Κυπριακό, Πίτερ Βαν Νούφελ, τον προϊστάμενο της ομάδας υποστήριξης της ΕΕ για λύση του Κυπριακού Kjartan Bjornsson και μια εκ των βοηθών του κ. 'Ειντε.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Διπλωματικό τετ-α-τετ στο Παρίσι – Όλα τα βλέμματα στη συνάντηση Μακρόν–Χριστοδουλίδη

Διπλωματικό τετ-α-τετ στο Παρίσι – Όλα τα βλέμματα στη συνάντηση Μακρόν–Χριστοδουλίδη

Ο Πρόεδρος της Γαλλίας, Εμανουέλ Μακρόν, θα υποδεχθεί τον Πρόεδρο της Κυπριακής Δημοκρατίας, Νίκο Χριστοδουλίδη, στο Μέγαρο των Ηλυσίων τη Δευτέρα, όπως ανακοίνωσε το Σάββατο η γαλλική προεδρία.