Αναμένονται βροχές τις επόμενες μέρες – Αλλάζει ο καιρός το Σαββατοκύριακο

Αναμένονται βροχές τις επόμενες μέρες – Αλλάζει ο καιρός το Σαββατοκύριακο

Ασθενής χαµηλή πίεση επηρεάζει προσωρινά την περιοχή. Από την Πέµπτη 18/5, θα µας επηρεάσει ασταθής αέρια µάζα. Την Πέµπτη και την Παρασκευή 19/5 στην ατµόσφαιρα θα αιωρείται και σκόνη.

Το απόγευµα της Τρίτης 16/5, ο καιρός θα είναι κυρίως αίθριος αλλά παροδικά θα παρατηρούνται αυξηµένες νεφώσεις, κυρίως στα ορεινά. Οι άνεµοι θα πνέουν στα νότια και ανατολικά, βορειοανατολικοί ως νοτιοανατολικοί µέτριοι 4 µποφόρ, ενώ στα δυτικά και βόρεια νοτιοδυτικοί ως βορειοδυτικοί, ασθενείς µέχρι µέτριοι 3 µε 4 µποφόρ. Η θάλασσα θα είναι λίγο ταραγµένη.

Το βράδυ ο καιρός θα είναι κυρίως αίθριος. Οι άνεµοι θα καταστούν σταδιακά βορειοδυτικοί ως βορειοανατολικοί και βόρεια παράλια νοτιοανατολικοί, ασθενείς 3 µποφόρ. Η θάλασσα θα είναι ήρεµη µέχρι λίγο ταραγµένη. Η θερµοκρασία θα πέσει γύρω στους 18 βαθµούς στο εσωτερικό, τα νότια και ανατολικά παράλια και γύρω στους 16 βαθµούς στα υπόλοιπα παράλια και τα ψηλότερα ορεινά.

Την Τετάρτη 17/5 ο καιρός θα είναι κυρίως αίθριος αλλά το απόγευµα θα παρατηρούνται αυξηµένες νεφώσεις, κυρίως στη µέση και ανώτερη ατµόσφαιρα. Οι άνεµοι θα πνέουν αρχικά µεταβλητοί, ασθενείς 3 µποφόρ για να καταστούν µέχρι το απόγευµα νοτιοδυτικοί ως βορειοδυτικοί, ασθενείς µέχρι µέτριοι 3 µε 4 µποφόρ και παροδικά στα προσήνεµα παράλια µέχρι ισχυροί 5 µποφόρ. Η θάλασσα θα είναι λίγο ταραγµένη. Η θερµοκρασία θα ανέλθει στους 30 βαθµούς στο εσωτερικό, γύρω στους 28 στα νότια και ανατολικά παράλια και γύρω στους 26 βαθµούς στα υπόλοιπα παράλια και τα ψηλότερα ορεινά.

Την Πέµπτη 18/5, ο καιρός θα είναι κατά διαστήµατα συννεφιασµένος µε µεµονωµένες βροχές ενώ το απόγευµα αναµένονται και καταιγίδες.

Την Παρασκευή 19/5, καιρός θα είναι µερικώς συννεφιασµένος µε µεµονωµένες βροχές ενώ το απόγευµα αναµένονται και καταιγίδες, κυρίως στο εσωτερικό και τα ορεινά.

Το Σάββατο 20/5, ο καιρός θα είναι κυρίως αίθριος.

Η θερµοκρασία θα σηµειώσει σταδιακά πτώση την Πέµπτη και την Παρασκευή, ενώ για το Σάββατο αναµένεται µικρή άνοδος.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

«Είμαστε πανέτοιμοι για όλα τα σενάρια στη Γενεύη» - Ολοκληρώθηκε η διακαναλική συνέντευξη του ΠτΔ

«Είμαστε πανέτοιμοι για όλα τα σενάρια στη Γενεύη» - Ολοκληρώθηκε η διακαναλική συνέντευξη του ΠτΔ

Είμαστε πανέτοιμοι για όλα τα σενάρια και πάμε στη Γενεύη με ένα και συγκεκριμένο στόχο, την επανέναρξη των διαπραγματεύσεων από εκεί που έμειναν στο Κραν Μοντανά, είπε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης στη διακαναλική συνέντευξη Τύπου με την ευκαιρία της συμπλήρωσης δύο χρόνων από την ανάληψη της Προεδρίας.

BEST OF TOTHEMAONLINE