Δείτε πώς αντέδρασε ο Μάριος Πρίαμος μετά την εξόντωση της Ελισάβετ από την Βαλαβάνη! VIDEO

Δείτε πώς αντέδρασε ο Μάριος Πρίαμος μετά την εξόντωση της Ελισάβετ από την Βαλαβάνη! VIDEO

Κι ενώ τον βλέπουμε στα αγωνίσματα να είναι σκληρός και αδίστακτος, λύγισε όταν είδε την συμπαίκτρια του...

Το αγώνισμα της ασυλίας που παρακολουθήσαμε την Δευτέρα, 15-5, ήταν πολύ δύσκολο και η Ελισάβετ δυστυχώς δεν κατάφερε να δώσει νίκη στην ομάδα της.

Κατά τη διάρκεια του αγώνα φώναζε «Δεν μπορώ» και έδειχνε ότι δεν μπορούσε να αντεπεξέλθει στο τόσο δύσκολο αγώνισμα, το οποίο απαιτούσε σβελτάδα και ευστοχία.

Με το πέρας του αγώνα η φοιτήτρια Οικονομικών ξέσπασε σε κλάματα και ο Μάριος Πρίαμος την αγκάλιασε και την σήκωσε στοργικά από την παραλία λεγοντάς της: «Έλα ρε θηρίο μου. Ατε ρε θηρίο μου πάμε...».

Φωτογραφία της Anastasia Kakoutsi.

Δείτε το σχετικό απόσπασμα στο 1:00:00:

Διαβάστε επίσης: «Η Λάουρα με το κ@λ@ τον τόσον» Ο απίστευτος τρόπος που σχολίασε η Νάργες την ατάκα του Μάριου Πρίαμου-VIDEO

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Γεραπετρίτης: Αταλάντευτη στήριξη στην επανένωση της Κύπρου στη βάση μιας δίκαιης και βιώσιμης λύσης

Γεραπετρίτης: Αταλάντευτη στήριξη στην επανένωση της Κύπρου στη βάση μιας δίκαιης και βιώσιμης λύσης

Τηλεφωνική επικοινωνία με τον υπουργό Εξωτερικών της Κυπριακής Δημοκρατίας Κωνσταντίνο Κόμπο είχε σήμερα ο υπουργός Εξωτερικών Γιώργος Γεραπετρίτης, στο πλαίσιο της στενής και διαρκούς συνεργασίας μεταξύ Ελλάδας και Κύπρου.