Παγκύπριες Εξετάσεις- Αρχή με Νέα Ελληνικά

Παγκύπριες Εξετάσεις- Αρχή με Νέα Ελληνικά

Ξεκίνησαν στις 08:00 οι Παγκύπριες Εξετάσεις, με πρώτο μάθημα τα Νέα Ελληνικά στο οποίο παρακάθονται 8.137 υποψήφιοι.

Σε δηλώσεις του στο ΚΥΠΕ, ο Ανώτερος Λειτουργός Εκπαίδευσης στην Διεύθυνση Ανώτερης και Ανώτατης Εκπαίδευσης, ο οποίος αναπληροί την Προϊστάμενη της Υπηρεσίας Εξετάσεων, Στέλιος Χριστοφίδης είπε ότι όλα έχουν ξεκινήσει ομαλά.

«Έχουν πάει τα θέματα σε όλες τις Επαρχίες, σε όλα τα σχολεία, σε όλες τις αίθουσες. Αυτή τη στιγμή ο κάθε μαθητής έχει μπροστά του το δοκίμιο και δουλεύει. Δεν έχουμε πάρει οποιαδήποτε πληροφορία για οποιοδήποτε πρόβλημα, έτσι θεωρούμε ότι οι εξετάσεις διεξάγονται κανονικά σε όλη την Κύπρο», πρόσθεσε. 

Οι Παγκύπριες Εξετάσεις ολοκληρώνονται την Παρασκευή 9 Ιουνίου 2017.

Μετά το τέλος της εξέτασης, που υπολογίζεται γύρω στις 11:00, τα γραπτά των υποψηφίων θα μαζευτούν στο συντονιστικό κέντρο κάθε Επαρχίας και με τη συνοδεία Υπηρεσίας Ασφαλείας θα μεταφερθούν στην Λευκωσία, οπότε και θα ξεκινήσει η διαδικασία διόρθωσης.  

Απο ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Τραγωδία στην άσφαλτο: Υπέκυψε ο 19χρονος Χρίστος Χριστάκης, τραυματίας του τροχαίου στο Μακένζι

Τραγωδία στην άσφαλτο: Υπέκυψε ο 19χρονος Χρίστος Χριστάκης, τραυματίας του τροχαίου στο Μακένζι

Υπέκυψε στο μοιραίο ο νεαρός Χρήστος Χρηστάκη, 19 ετών από την Αραδίππου, ο οποίος νοσηλευόταν στο Νοσοκομείο American Medical Center στη Λευκωσία ύστερα από κρίσιμο τραυματισμό του το βράδυ της Δευτέρας, 18 Αυγούστου.

BEST OF TOTHEMAONLINE